možda čak motorola F3, jednostavna je, i nema ništa bolje samo za pozive, a SMS je malo koma
onda dalje..Možda motorola L2? oko 300kn u tele2 prepaid..
Ako želiš da bude manji, onda bi bilo dobro neki siemens SL, npr. SL65
Buduci da puno ljudi danas koristi usluge dviju mreza sto zbog smanjenja troskova, sto zbog potrebe (poslovni i privatni mobitel) zanima me koji mobitel bi po vama bio savrseni drugi mobitel?
E sad malo smjernica jer ce inace biti odgovora tipa HTC Tytan, Nokia N95, SE P990Dakle zanimaju me misljenja ljudi koji vec imaju tako nesto, ili priblizno slicno, a drugi mobitel im sluzi za pozive i tu i tamo koji sms, a drugi operater je (barem vecini) Tomato ili Tele2.
Eto fire away... Inace meni je trenutno savrsen drugi Motorola V3![]()
možda čak motorola F3, jednostavna je, i nema ništa bolje samo za pozive, a SMS je malo koma
onda dalje..Možda motorola L2? oko 300kn u tele2 prepaid..
Ako želiš da bude manji, onda bi bilo dobro neki siemens SL, npr. SL65
LG KG 320
Malen, čvrst, metalan, pregledan, elegantan, jednostavan, lijepo dizajniran, kvalitetan, jeftin, neprimjetan ali opet ima određeni WOW faktor..
Samsung SGH-E420
malen, lagan i lijep.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
SE k310 ili samsung c140.![]()
Kao sekundarni mob bi ti preporucio neki s dobrom baterijom, meni je to nekako najvaznije... Od svih mobova koje sam dosad koristio najjacu bateriju ima nokia 6030, trajala mi je baterija nekad i preko 2 tjedna, tako da nemas brige s time, a mob je zadovoljavajuci...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 14-04-2007 u 10:45
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Motorola v3.Pošto ti funkcije nisu od presudne važnosti za second phone!Ali ima dobar dizajn
Nokia 1110 / 1110i / 1112 !
Definitivno najbolji drugi mobitel - jednostavan, kompaktan, odlicna baterija, ekran savrseno vidljiv i na najjacem suncu, nema boljeg za sms (definitivno najbrzi i odlicna tastatura).
Kad ne bih imao 8910i,onda definitivno crni 1600. Malen,lagan,jeftin,baterija traje stvarno dugo,ima OK tipkovnicu i jako jednostavan meni. Mane su mu jedino što nema adresar (samo SIM imenik,što je od moba te klase nekako i očekivano)
1600, slazem se! ja malo kombiniram 1600 i L2 i baterija je odlicna na nokiji + stvarno je lagan
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni je Nokia 2310 idealan drugi mob , baterija drzi da i zaboravim kad sam ga punio , i najbolje - radio .
6020 ili 6021. Jako dobra tipkovnica, prilicno dobar ekran (isprobano vidljiv na jakom suncu) i iskoristiva kamera u slucaju 6020.
drugi mobitel bi mogo bit 3310 za 20kn
After all...
moj stari kao drugi mog koristi 6020 i mob je odlican,stoga bi to bila moja preporuka.
Ovaj 6020 je fakat dobar mob za tu lovicu, ali probaj mozda i sa k510...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
istina, ni 6020 nije los, al meni bi bolji izbor bio 6030, jeftiniji je malo, a posto ce sluziti kao drugi mob, nema potrebe za bilo kakvim dodatnim funkcijama...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
6020 je meni prije nego je pao u more trajala baterija duže nego sad ovo smeće od 6030 - živo sranje naspram 6020
After all...
nokia 5140i
a ja se taman rijesila 6020![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
6030 mi ima bratic i cijeli škripi.
Bookmarks