nevjerujem da tak nešta postoji... iako i ja bi to rado nabavio...
dal ima netko?![]()
nevjerujem da tak nešta postoji... iako i ja bi to rado nabavio...
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
@All
Ovako, tek je trenutačni E250 u istraživanju!
Sve informacije budem objavio![]()
ja idem po njega 02.05. ona tema kaj ima mi je ocajna..pa mislim stavit neku drugu kad ga kupim..javite dojmove vi koji ga koristite,,,
Samo da znas E250 je odlican u hardwareu, kamera mu je banana ali soft strava ima dosta kompaktibilnosti sa D900.
Vec ima par patchova za njega ali na tome se nezamaram jer se radi nesta na vecem sve u svemu mob je dobar za onoga ko zeli kopiju d900.
Kvaliteta kucista mu je dobra, cvrsta te izdrzljiva, displej je slab u bojama ali dobro da se prebrodit, sta je fora ima radio na sebit i prima do 1 GB micro SD kartice negdije sam procitao da ide do 2G ali to necu potvrdit sve dok ne vidim onda tek tvrdim!
Da ne zaboravim, soft je brz veoma brz tako nesta brzo nisam vidio kako se animacije u startu i gasenju pokazuju!
nije lose,nije lose....
evo ja ga imam ...mogu potvrdit ....probao 2.gb karticu u njemu i sve je islo ko violina...neznam jer bi tako ostalo,jer sam karticu samo pola dana koristio u njemu,onda prodaoa ti isto bas tak velika karte ne trbea u takvom mobu,jer ima pre malu kameru a i ko D900 MP3-Player nije bas nekaj kod samsunga...playlist se da pre malo stikati...******,nije "Walkman-mob" ko SE
.....ali zato prednost imas ljep Radio u njemu,tako da mjuzu isto bez kartice mozes sluskat,kaj D900 nemoze
![]()
imao sam i D900 i moram reci,da,po aplikacijama(kamera,display) je bolji...ali ak bogledas fotke (640x480) oda mogu se reci da su dosta dobre (stavit cu cim imam vremena) .....
kaj se tice kucia,to mu je veliki "+" ,po mojemu je bolja i ljepsa od D900 ....ta srebrna boja stvarno super pase u dezign ...ustvari je trebao D900 tu boju dobiti,jer ipak jos uvijek bolje pase za skupi mob...
inace,sve radi za 5 ....jedino manka su zvukovi za poruke(SMS),imas samo 4.komada i to jos........ali nije strasno...
znaci preporucujem svakom daj mob,kome kamera nije bitna...za te novce ljepsi i bolji mob momentan bas nema....Samsung(tri zvjezde)
Zadnji uredio cirano : 14-04-2007 u 10:03
Moj stari nick je bio: nokman
Evo sory sta idem u off, ali zanima me za model E390 razmisljam si ga kupit pa me zanima, da li postoje kakve teme za njega?? I jel mi ga preporucate ili ne... Ima 1,3mp, utor za kartice, 262k boja...
Evo ovo mi je već drugi E250 u tjedan dana (prvog sam prodal) i mogu reći da me mobitel oduševio. Na prvi pogled mi se činio ko neki škart od mobitela, al jedan dan s njim me preporodio. FM radio je odličan, stvarno odlično lovi stanice.
Zvučnik je solidan, slušalice su vrlo dobre, kamera VGA solidna, jedina slabost mu je ekran zbog premalo boja i pixela. Kao drugi mob bi svakom odlično služio i preporučam ga.
Što se tiče dizajna- ukratko, savršen![]()
CARpeDiem*
Bookmarks