Ne kuzim u cemu je problem, daj pogledaj kako ti stoje pinovi na kabelu to se zna desavat jer konektor od kabela zna imati koji pin da je malo nadignut ili pritisnut...
Pa uzmi iglu ne previse debelu te ne previse tanku neku srednju..
Ako je pin izbacen malo ga pritisni, ako je pin udubljen malo ga izbaci da se uskladi sa ostalima.
poslie toga pogledaj pinove na konektoru na mobitelu dali su oni OK. Pogledaj obadvije strane od mobitelovog konektora.
Ovako, sta je zadnji put pogresno bilo di ti je bilo zastekalo??
Pa neznam , prije dva tjedna sam uspješno mijenjo izgled menia (nekoliko puta ) , pa taj kabel nisam koristio 2 tjedna , do jučer kada sam probo ponovno izmjeniti menu , no tada mi spomenuti program nije prepoznao mob , a sve sam radio na isti način kao prije , a sada neradi , a prije je radilo![]()
Da to je isto moguce, ali vise vjerujem da moras pri flashiranju provjerit dali je konektor dobro sjeo i da je mob u Flash Modus, znaci mobitel iskljucit bateriju van pa unutra ne palit te klik na START FLASH pa krakto pritisnut na ON paljenje mobitela i Flash se starta!
COM Port mora biti uskladjen, jer COM-Port je 2 jer na njega mozes Null Modem kabel prikljucit i manje vise je to COM Port 2 a ne 4 ili 3... hmmm
Daj hodi na u Downloader i podesi na COM port 2 te ovaj navedeni proces !!
Ajoj, neznam koliko sam puta ostavio SIM i nista mi se nije desilo dok nisam zaboravio 100% napunit bateriju pa ga flashirao na mrtvo, to je bio izazov ga vratit bez bilo kojeg znaka zivota..
Ali ima triko pomocu koji se mozes spasit ako ti upali i to je samo sreca!
Zato svakome napominjem da se baterija uvijek napuni do kraja te ostavi cca 6h na punjacu!
A ima li svrhe punite je 6h, kada telefon sam prijavi da je nakon 2h napunio bateriju? Em je Li-Ion baterija, elektronika sama javlja da je puna, pa samim tim i punjac prestaje da radi, odnosno hladan je.
Znači bez tog nekog kabla nemoguče je stavit novi software kao na nokiama?
Kolko kosta taj kabl i dal ima mozda neka dobra dusa koja bi mi ucinila uslugu i stavila soft na mob?
Radi se o z400...
i u krajnjem slučaju koliko košta u servisu stavljanje novog softa?
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
E ljudi daj mi recite dali mogu ja flashirat svoj samsung d820,jeli mogu to napraviti pomocu onog kabla koji sam dobio uz mobitel i gdje da skinem firmware,pozz!!!
e jel mi mozete jos reci gdje mogu skinut firmware i jel bi mozda moj d820 mogao imat software od d900
Znaci ja si mogu meni promjeniti u D820 FW I D900 FW,e jel imas mozda link na kojem bi to mogao skinuti da ne trazim bezveze.Znaci ja za sve to trebam imati flash kabel,punu bateriju,taj d820 fw ili d900 fw i naravno OneNAND downloader v1.8![]()
Gdje mogu skinut meni,krivo napiso za ovaj d820 fw i d900 fw![]()
Gle za D820 ti treba njegov downloader!
Treba ti:
1. D820 FW di ces strpat GFX ili PAtchove
2. Menij ili PATCHOVI
3. Resman
4. Donwloader za D820
5. Flash Kabel
Čovječe nemogu vjerovat...Pa jel ti razumiješ ovaj odgovor kaj ti je čovjek napisao. Rekao je da su D820 softver i D900 softver 2 različita pojma a to je u prenesenom značenju da od D900 softver nikako nemože na tvoj D820.
Dakle treba ti samo D820 softver...
edit: sorry sad sam skužio da si shvatio u drugom postu
CARpeDiem*
pogle iznad poruku di ti pise da sam krivo napiso za d820 fw...ajd necu vas vise mucit,pozz!!!
Ako ti treba D820 FW samo reci! Ali treba ti i najbitnije od FW, kabel, resman, ostalo me mozes pitat!
znate li di ima skinit OneNand Downloader v17?Ne mogu nać
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ev o ja sam ga stavio na Rapidshare evo link ver. 1.8
http://rapidshare.com/files/40803277..._v1.8.exe.html
i šta se dobije s tim flashanjem moba? znam šta je flash,ali ne razumijem šta će u mobitelu.?
Bookmarks