Ovo je ipak D600 i da je D900 zbroji CLA fajl = 26MB + TFS fajl = 35-45MB = 60 - 70 MB !!!
E900 ipak je velika kompresija i malo duze traje !!
Ovo je ipak D600 i da je D900 zbroji CLA fajl = 26MB + TFS fajl = 35-45MB = 60 - 70 MB !!!
E900 ipak je velika kompresija i malo duze traje !!
hvala na odgovoru! no imam jedan problem kao i dosta ljudi, nigdje na hrvatskim stranicam nisam vidio da prodaju flash&unlock USB cable za d900 jel zna netko gdje ih ima? prelistao sam skoro cjeli forum i jednino je exotica nudio davno neke modificirane cable-ve, a na oglasniku.hr nisam nasao nista
da li je moguće staviti novi mod za d600 sa obicnim data kablom, i koji mod koristiti? di skinuti?
treba mi radi poruke mp3
____ _ ____ _ _ _ ____ ____ ___ ___
|___ |___ |--| Y |___ [__] |--< |__>
Ne moreš, treba ti FTDI chipset kabel, tako da ništa od običnog kabela.
Šta se tiče MOD-a, D600 trenutačno ima jako dosta patchova preko 145 patchova i menij se da postavit kao i kod D900, stime da je stvar transparentnosti isto riješeno!
Kad se domogneš kabela onda mi se javi!
Mobitel ne možeš flashirati s običnim USB Data Kabelom koji dolazi s njim već s flash kabelom
http://www.fonefunshop.co.uk/datacables/samsung.htm samo u web shopovima ovo je jedan od njih (fonefunshop) sad cijena piše na gore navedenom linku sad raćunj + poštaina + carina oko cca 200 kuna
Bookmarks