Pogledaj u control panelu pod volume control da nije nešto mute.Ili da ti nije netko uključio zvučnike u drugi utor na zvučnoj.Pogledaj iza na kompu da li su uštekani u ''front'' utor
Evo ovako, uopče se nečuje zvuk kada puštam pjesme, gledam filmove, igram igre.. Ali zvučnici rade, čuje se zvuk kada se netko prijavi na MSN ili kada je dodan novi hardware. Skinuo sam nove drivere za zvučnu, ali još je uvjek isto. Nisam ništa mjenjao na compu otkad su radili tj. juče naveče.
.....cute but psycho.....
Pogledaj u control panelu pod volume control da nije nešto mute.Ili da ti nije netko uključio zvučnike u drugi utor na zvučnoj.Pogledaj iza na kompu da li su uštekani u ''front'' utor
koju zvučnu imaš i koliko zvučnika imaš? jesi li instalirao koje codece u međuvremenu?
After all...
heh sad nisam siguran jel to to, Realtek AC'97 Audio
imam 2 zvučnika, nisam ništa dirao. Sad sam skinuo update drivera i instalirao, tek sada nečujem nikakve zvukove
.....cute but psycho.....
imam ju i ja imal sam takav problem pa sam izbrisal drivere i ponovo isntaliral i sada radi
ja nikad nisam imao s njom problema,al odkad je imam koristim one drivere s cd-a
tako je i meni bilo, tjdan dana sam se peglo zasto ne cujem zvuk kad ono na media playeru stavljeno na mute
ali ne znam, moze ti mozda bit da je u control panelu namjesteno na 5.1 zvucnike a u tebe je 2.0, pa se glavni zvuk izgubi ili slicno ne znam.
Ta zvučna se može podesit da radi na 2 kanala, 4 ili 5.1. Prilikom toga mijenja se raspored signala na izlazima.
Odin u control panel pa na Sound Effect Manager. Tu nađi "speaker configuration" di ti piše raspored izlaza, pa se pozabavi s tim.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks