imam jedan veliki problem . diro sam nešto oko drivera na kompu pa sam pobriso neke drivere za zvuk (barem mislim da je to problem ) . što da radim , sada kada mi se nečuju
imam jedan veliki problem . diro sam nešto oko drivera na kompu pa sam pobriso neke drivere za zvuk (barem mislim da je to problem ) . što da radim , sada kada mi se nečuju
pa instaliraj ponovo drivere za zvuk LOL (duhhh)![]()
ubaci cd koji si dobio sa novim kompom, onaj od matične ploče. Zatim odaberi drivere za zvuk da se instaliraju, resetiraj komp.
To je to ako je problem samo u driverima![]()
moze li mi neko pomoci oko zvuka koji mi je nestao pre neki dan a ne znam kako ?
Roby1,kao prvo,dobrodošao na forum!
Kao drugo,misliš li da mi znamo koje komponente ti imaš u svom računalu,i znamo li što ti preporučit da bi ti pomogli oko toga ako sve to ne znamo?
Dakle,javi nam bar o kojoj je zvučnoj kartici riječ i je li integrirana na matičnoj ploči. Hvala.
![]()
ja za sada samo mogu reči da je problem u driverima a sada u čemu je zapravo riječ...ne bih znao...
Na račun čega to tvrdiš? Pusti čovjeka da se izjasni i ne piši samo da pišeš. Pratim te ja i po drugim temama. Dakle,olabavi malo. Bez uvrede.![]()
Zadnji uredio Smuchac : 03-07-2010 u 14:09
Bookmarks