jedno pitanje: da li tko zna je li 5200 u tele 2 kodirana na tele 2 (bal-bla) ili radi i sa drugim karticama (zanima me da li radi na t-mobile)?
Hitno je! Hvala
EDIT: da li je K750 kodiran na tele 2 ?
Pa ne možeš na pumpi kupiti mobitel. Tamo možeš kupiti start paket ili bonove. Uređaje možeš kupiti samo na službenim prodajnim mjestima.
jedno pitanje: da li tko zna je li 5200 u tele 2 kodirana na tele 2 (bal-bla) ili radi i sa drugim karticama (zanima me da li radi na t-mobile)?
Hitno je! Hvala
EDIT: da li je K750 kodiran na tele 2 ?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
[QUOTE=Ico;555232]jedno pitanje: da li tko zna je li 5200 u tele 2 kodirana na tele 2 (bal-bla) ili radi i sa drugim karticama (zanima me da li radi na t-mobile)?
Hitno je! Hvala
Samo se nemoj zaletiti sa N5200. Jedan moj frend je isto mislio da će mob koristiti za druge mreže, ali figa - bio je lokan na t2, a kako je bb5 platforma nema kod nas otključavanja. Ako imaš poznatog prodavatelja prvo probaj staviti karticu drugog operatera u mob!
Slavonac
kolko sam gledao po oglasniku ima ih lockanih na tele2,pa pripazi
Moj prijatelj je pred Novu godinu kupio 5200 u tele2 i nije bio lockan, mozda su sada poceli bolje paziti na to kad su skuzili da puno ljudi kupuje jer nisu lockani :-(
zbog velikog interesa i povoljne cijene TELE2 nije mogao kodirati sve uređaje pa tako i 5200,znači jedino sigurno je provjera na licu mjesta kao što je kolega gore naveo.
moji je bio kodiran!!!!!!!! probaj prije!
nema vece face od Isusa
Stupid me! (telefoni na pumpama)
Imaju li u planu možda da obnavljaju zalihe L2?Želim ga, a nemam trenutno nikoga da mi ode to nabaviti, pa se bojim da ne nestane.
Odlučio sam se napokon za kupnju Tele2 Nokije 6288,
i zovem Tele2 Partnere u Rijeci i kažu mi da nemaju i da ne znaju kad će doći,
da probam idući tjedan viditi jesu im što poslali...![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Što se tiče mog pitanja vezanog za 5200...
Bio sam jučer u jednom Tele 2 dućanu, i raspitao se (jer nisam htio kupit kodiran mob), i lik mi reče da su kodirani! tako nisam ništa kupio...
Al nema veze
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To uvjek kazu, meni je isto to rekao, pa nije bio kodiran.
Najbolje je isprobati.
Evo danas sam napokon uzeo mobitel, K800i.
Nema Tele2 brandinga na kutiji, nije zaključan
![]()
Ma kazem da ni na kutiji nije bilo nikakve naljepnice Tele2!
niti postavki za GPRS
rekao mi je prodavač da je to u slobodnoj prodaji ali da i njih prodaju pod Tele2 pošto sad nemaju...
meni je bilo ovak : panasonic vs3 radio na sve mreže, lg kg320 radi na sve mreže, jedino siemensi su bilo lockani na tele2 ( c81 i a31 )![]()
ljudi da li je netko ovih dana u Zagrebu uzimo k800 od tele2, tj da li ga gdje ima ? Jer gledao sam u importane centru i kingcrossu al nemaju ili nisu ni dobili pa ako netko vidio ili kupio neka javi. tnx
Jel l2 zakljucan na tele2?
KISI KISI
Moj je bio.
Evo danas vidih reklamu mozda je nekima novo a mozda ne, u tele2 ponudi mobitela SE K550 i Z310.
![]()
![]()
Tele2 u svakom slucaju popravlja ponudu mobitela. Samo bi neke modele kao K750i trebali i u pre-paidu ponudit.
Bookmarks