Settings > buttons. Bar pretpostavljam, pogledaj tamo negdje jer nemam PPC sad pri ruci.
Pošto mi se program "device lock" zablestira svako malo, zanima me kako soft key tipki dodijeliti funkciju zaključavanja uređaja koja je inače po defaultu na today screen-u?
Unaprijed hvala na pomoći!
Settings > buttons. Bar pretpostavljam, pogledaj tamo negdje jer nemam PPC sad pri ruci.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Netreba ti uopce device lock aplikacija i nemoras se mucit sa namjestanjem nicega...
Zar nije jednostavnije stisnit "power" dugme na desnoj strani uredjaja i "zakljucan" je dok ponovo ne stisnes power button ?
Je, u pravu si ali vec mi se par puta dogodilo da stisnem power dok je vario u futrol pa se programi semi pokrecu i bezveze cucla bateriju.
Jos jedno pitanje, posto imas vario 2:
Cesto (3-4 puta dnevno) mi se blokiraju tipke (tipkovnica I botuni na prednjoj strani), pa je potreban soft reset. Je li to normalna pojava ili da radim hard reset, pa ako se ponovi na servis!?
Blokiranje tipkovnice i prednjih tipki se dogadja zato sto je T-Mobile ROM ( software ) pun bugova, tak da ti servis nebi pomogao, mislim bi ak bi ti updejtali novi ROM koji ne postoji jos za Vario II.
Mogao bi rijesit taj problem da otkljucas uredjaj i fleshash gore sluzbeni HTCov ROM, po mogucnosti sto noviji. Ali ako to napravis onda gubis garanciju na uredjaj..
Bookmarks