pozdrav..
naime buduci sam novi ovdje i citam ove postove zadnjih 3-4 dana zanima me nesto o D900..
dobio sam ga na poklon prije dva dana (kupljen je u T-Mobileu)
Moj FW je: D900BTFI2
dobio sam s njim punjac, slusalice, usb kabel i samsung pc studio 3.
sto se tice pc studia 3, meni radi odlicno.
Zanima me sljedece:
1) usb kabel koji sam dobio (normalni kabel sa jedne strane usb sa druge se usteka u mob i nema nikakvih dodatnih kerefeka na kabelu izmedju ova dva stekera).. mogu li sa njim radit backupove trenutnog FW-a, i stavljati novi FW na mob.
2) skinuo sam OneNAND_Downloader_v1[1].7, Samsung XXXX Java Uploader v1[1].1 i softickppp221_en. Dali su to ti programcici o kojima se prica tu na forumu za flashiranje moba(onenand) i za ubacivanje java aplikacija (Java uploader i softickppp)? ili to trebaju biti neki drugi programcici?
3) mogu li sa stavljanjem drugog FW-a dobiti mogucnost onog analognog sata i vise skinova (sad imam samo Black i T-mobile), vise tema (ne samo onu jednu sa pisanjem po rokovniku), a da neizgubim istovremeno melodiju i vibru?
tj. puno prednosti u odnosu na trenutni FW a da sve dobre strane ovoga ostanu
4) postoji li mogucnost stavljanja osobnih melodija za poruke i slajd telefona i customizinga istih?
5) ide mi uzasno na zivce sto mi se javlja onaj zvuk da mi je baterija pri kraju, moze li se to igdje iskljuciti, a da pri tom nemoram staviti mob u silent mode?
6) mogu li se jos vise smanjiti fontovi jer mi ovi kada su stavljeni na small su i dalje preveliki? (zovem nekoga i pisem broj a fontovi preveliki za moj ukus iako su stavljeni na small) pa nisam corav toliko?
Zahvaljujem svim Samsung Nindzama na njihovim odgovorima i pomoci.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks