Jučer mi ga donio zec. Ono malo što sam prčkao po njemu i mogu reći da sam jako zadovoljan. Najviše sam se bojao kliznog mehanizma no to radi savršeno u oba smijera.Kad ga otvorite nema klimanja.Ekran je fantastičan, imao sam sve vrste mobitela alio ovaj ekran je daleko najbolji.Napravio sam par fotki i par videa i samo mogu reći savršeno.Fotografije su jako kvalitetne a video me totalno iznenadio. Toliko je kvalitetan da stvarno imate osjećaj da je dvd kvalitete. Za gps je potrebno skinuti kartu Hrvatske pomoću Nokia maploadera i nije istina da ne postoji za Hrvatsku. Dapače hrvatska karta ima 150MB dok recimo Austrija 46, Češka 35, Slovenija 6,5 itd. Pronašao sam i najmanje selo u Hrvatskoj.Na otvorenom je potrebno oko 1.5 min. da uhvati gps signal što je zadovoljavajuće. Prilikom skidanja karte pripremite se na nekih 6-7 sati čekanja jer ide jako sporo. Što se tiče gps-a sve karte možete koristiti besplatno, a to znači da u svakom trenutku možete vidjeti svoju poziciju, izračunat će vam rutu od jednog mjesta do drugog no ako želite da vas glasovno navodi od kuće do kuće to morate platiti.Ostale navigacije kao tomtom ili route66 za sada nemožete koristiti jer one koriste vanjski gps.tolikoo gps-u. Tv-out je savršeno riješen jer putem njega možete pregledavati slike, video, igrati igrice i najvažnije surfati internetom preko cijelog ekrana.Toliko za sada jer se žurim.

Odgovori uz citat

.

Bookmarks