javi ako radi kad probas sto sam ti polsao...
naime, sinoc sam slucajno formatirala particiju...ustvari, nisam formatirala i sada je pristup toj particiji onemogucen...
naime, htjela sam povecati particije jer sam imala jednu koja mi ne treba...i onda kada sam dodavala (paragon partition manager) sve se zbrejkalo i proces je prekinut...i tada su mi nestali podaci s E: particije, odnosno deckove...sada ta particija nije ni formatirana ni nis...e sad, probala sam sa raznoraznim programima za recovery ali mi izbacuje sve fajlove koji nisu bili na toj particiji, a oni koji jesu njih ne nalazi...
moze li se nekako sve to povratiti?????HELP
fakat sam u govnima, kad decko to vidi pojest ce meeeeeeeeee
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
javi ako radi kad probas sto sam ti polsao...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
File Scavenger. Izvuči će sve kaj je bilo u toj particiji te posložiti po direktorijima. Samo trebaš mjesta na drugoj particiji il hardu di češ to sve istovariti, prije nek napraviš novu particiju na starom mjestu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo sad radim s ovim kaj si mi dao maniac...pa cemo viditi...
a vertigo, mislim da sam probala taj scavenger...nije pomoglo
evo...ni ovo ne vraca te fajlove...
ovako, imala sam dual boot...xp i vista...vistu sam instalirala na F: particiju a XP je bio na C:, kasnije sam instalirala vistu na C: a F: formatirala...dodala sam dio te particije na E: particiju...
a kasnije mi se dogodilo da sam formatirala ... je li moguce onda da su vistini fajlovi "prepisali" one koji su ostali na toj particiji...jer fakat ne kuzim...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
problem rjesen moze lock...
pa nije rješila problem a i kaj je tu loše kaj će te dečko "pojest" mmm...
|\/|0T0r0La
ak si radila full format, onda sumnjam da buš s bilo čim to riješila :/
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jesam...uspjela sam rjesiti problemuz pomoc maniaca
uz pomoc programa GetDataBack for NTFS nekako sam uspjela isceprkati podatke s tim da sam se dosta namucila jer sam tu particiju koju sam slucajno formatirala spojila s drugom particijom, odnosno, dodala sam joj par gigabajta pa su se mjesali podaci i tesko sam ih uspjela izvuc...na kraju sam uspjela tako da sam oznacila da pretrazi samo taj extended space...jer kad bi cijeli disk pretrazivao isto ne bi nista nasao...
ovako sam sve nasla...![]()
hvala maniacu i svim ostalima...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
dobro... evo ovako je rijeseno, poslao sam joj program koji se zove GetDataBack ima i za FAT32 i za NTFS, pa posto je njen NTFS, instalirala je taj i malo cackala po tome i nasla...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks