Imam komp na kojem je sata disk, ne može bootati windowse. Kad ga stavim na svoj komp, uredno ga prepozna ali nema particije. Partition magic prepozna unallocated space. Kak je to nestalo i može li se povratiti??
Imam komp na kojem je sata disk, ne može bootati windowse. Kad ga stavim na svoj komp, uredno ga prepozna ali nema particije. Partition magic prepozna unallocated space. Kak je to nestalo i može li se povratiti??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To mu se desilo samom od sebe ili si nesto radio sa particijama pa je poslo po zlu?Mislim kad ti partition magic kaze da nema gore particije da ces tesko cijeli sistem vratit,mozda samo podatke ili ak je disk otisao nista..
kad ti ga partition prepozna moraš disk formatirat preko partitiona i sve če ti radit
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Dobio komp na pregled. Ne znam kaj se desilo. A ne znam nit dal ima gore kaj važnoga pošto je komp od susedove kčeri od 10 god. Ak ima kaj da se pregledaju i izvuku podaci, ak nema, radim frišku particiju.
Imas programe za vracanje podataka,malo po netu potrazi pa isprobavaj ali prije pitaj ljude dal imaju vazne odatke gore ak nemaju deri novu instalaciju i super..
Pustil sam "File Scavenger" da kopa. Makar mislim da bu išlo sve friško.
Edit: evo program radi super, našel je sve živo kaj je bilo na hardu![]()
Ja sma ti se bio igrao sa takvim "vracanjem" podataka ali sam odustao jer cekat ces par sati da on to sve odguli i onda jos imam problema s pregledom silnih podataka za koje neznas dal ista vrijede..
a, da.
Al bit mi je vratiti komp sa svim kaj je bilo gore (igrice kaj su klinci prašili itd).
Probaj nist te nekosta osim malo vremena pa ak uspije prog izvuc podatke super..Ali mislim da tesko..
Bookmarks