eh bed, mada mislim da bi mogo igrat, da upiknes jos 512 Mb...
Hm kaj se tice dana i noci, kad odem igrat, izgubim pojam o vremenu, pa nisam ziher kolko traje izmjena dana i noci, al mislim da je ono 1h ili 2h = 1 dan...
eh bed, mada mislim da bi mogo igrat, da upiknes jos 512 Mb...
Hm kaj se tice dana i noci, kad odem igrat, izgubim pojam o vremenu, pa nisam ziher kolko traje izmjena dana i noci, al mislim da je ono 1h ili 2h = 1 dan...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
a kad smo kod toga
Pentium 4 2.4 ghz
GeForce 7800 gs 256 mb
i 512 mb rama (crka mi jedan od 512 neki dan)
oće li radit
radila bu dobro, samo smanji texture zbog rama
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
aj super, vjerujem da će meni raditi dobro onda..
samo se još treba nabaviti.. a neznam kako![]()
Nema veze, moja je isto direct8, pa sam mogo igrat bez beda...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Igra je bazirqana na dx8 pošto je razvoj počeo prije 5 godina. Kasnije su engine nadogradili sa dx9 điđebajama. Možda te bu zajebavalo prilikom instalacije, pošto ide provjera minimalnih zahtjeva.
Imam jedan problem, uredno sam instalirao igru, ali kod pokretanja mi stane na sljedećoj liniji i ne mrda. Servis u task manageru ne troši nikakve resurse, disk miruje... (komp 2400+, 512 rama, ti4200) Kod instalacije kad mi je provjeravao komponente, jedino je pagefile bio crven, sve ostalo je zeleno.
http://www.imput.net/slike/0oP97657.jpg
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Povecaj page file na 2 gb ili vise.
System properties > advanced > performance settings > advanced > virtual memory change
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
To sam odmah i promjenio, initial size = 2048MB, max size = 2560MB
..samo nema učinka, još uvijek stoji kao na slici..
to se dogodi prije nek uđe u glavni meni ili kad ideš na new game?
"To" se dogodi kad dablkliknem na shortcutEvo dao sam mu fore 10min i opet niš, samo stoji.. Možda netko razumije konzolu pa kaže gdje je greška..
Mislim da je los crack u pitanju.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
probaj prije neg kaj pokrenes instalirat patch, pa probaj nakon njega, ak ni to neide, probaj neki safe mode igre ak ima...
ja sam pobriso sve kaj sam proso, sad me tolko privlaci da upravo idem ponovo instalirat i igrat ispocetka, s patchom...
malo listah po netu, vidim da su publisheri iybacili mnogo toga iz igre; vozila, kolko sam skuzil developeri su predvidli upotrebu vozila (ukljucujuci i helich), te jos 4 neprijatelja, koji su izbaceni, te nekolko mapa...
Evo zahvaljujuci Vertigu imam game doma. Jihaa....
@XLR8R - isti problem je bio i kod mene, al sam napravil ovaj paging file kao sto je objasnil Rospaya (hvala), samo moras to podesit na onoj particiji na koju je igra instalirana. Znaci ak imas C: D: i igra je na D: moras tam stavit paging file, valjda kuzis. Pozz
Ok ovako, problem je u tome da s igrom nisam dobio crack.. Uglavnom duga priča, skinuo sam crack i sad sve šljaka.
(Vertigo je kriv što ću pasti na ispitu u petak i što ujutro opet neću na faks. Moj savjet, klonite ga se![]()
)
Zadnji uredio xlr : 12-04-2007 u 00:58
To se i meni dogodilo, jer je bio los crack.
www.gadgethive.com
za one koji su prošli igru:
http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Mods;3785
dosta modova, ima zanimljivih stvari ala korištenje vozila ili realistična balistika oružja.
Ak niste prošli igru onda ovo ne stavljajte, jer je bzvz prolazit igru s tim.
Jeb.. igra teska full, igram na novice i nemrem nis proci. A vidi se da sam zakrzljal malo, nisam pucacine igral vise godinu dana![]()
Te ni obicna pucacina, pa naravno da te hbijeju, kad jurisas ko rambo na likove, s pljucom u ruci, a ono trebo bi koristiti prirodu, zaklone, pa iz sjene posmicat ekipu, pogotovo ak ih ima vishe...
Bookmarks