Kao što se vidi iz naslova, zanima me kako izbrisati neki update koji sam skinuo sa neta??
Probao sam ići u Add/Remove Programs ali tamo mi piše da je nemoguće izbrisati ovaj update...gdje bi to još mogao recimo ručno naći i izbrisati??![]()
By the way...instalirao sam update: Windows Genuine Adventage Validation Tool
te Windows Genuine Adventage Notification
Nisam niti znao šta je to a sad imam problema jer mi svaki put kada upalim komp kaže da nema orginalni XP tj. da nemam validation key i to mi javlja i na kraju... ma glup je ko k...., kao da opće itko ima orginal XP, svi imaju piratske..
Molim pomozite mi da to nekako izbrišem, jer ne mislim formatirati disk zbog toga :flop:
Ako ti neče pomoči vračanje sustava onda češ morati izbrisati windowse. Zato preporučujem napraviti sigurnosnu kopiju računala. Pa ako se što dogodi da se može vratiti
ovako, nemoj formatirat windowse još. upravo sr to jučer dogodilo još nekome(nije menija imam orginal) znači potpuno isto ko i tebi, moj medo nije isključila update windowsa iako ima ilegalne kao i ti, pa sad radim na tome da skemijam nešto i registriram ih direktnim putem u regystry. ima načina, može se, već sam to radio, samo je problem što sam kratak s vremenom još samo danas(čitaj ispit
) i jučer sam pokušavao al nije išlo s programima koje sam joj poslao. bed je što imam hrpu tih programa za aktivirat windowse ne-online putem i sad se više ne mogu sjetit koji rade provjereno pa idem sve ispočetka. uglavnom, imaš 30 dana, ja ću to njoj riješit ovaj tjedan, tj. bar pokušat, al mislim da ću uspjet nać odgovarajuči. strpi se malo, načina ima osim formatiranja. uglavnom, odmah isključi windows update u control panelu ako još nisi.
e kad istekne 30 dana onda se više nećeš moći logirat u win. a sigurnosnu kopiju ti i ja svakako preporučam, al ne samih windowsa, jer opet nemaš sreće, nego samo važnih podataka, tj. najbolje je sve imati negdje na nekoj drugoj particiji, samo da nije na onoj gdje su windowsi, tj. da sistemska C particija bude isključivo za windowse, ako se nedaj bože dogodi ono najgore da moraš formatirat. dakle, neka ti na C bude isključivo windowsi i instalirani programi, a sve ostalo(slike, filmovi, glazba, dokumenti, itd.) na drugoj/drugim particijama.
e sad, ćini mi se da sam našao rješenje, ako želiš bit pokusni kunić i probat, javi se na PM![]()
Pročitaj malo ovo:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=207382
PM od Gorana, a valjda iz Zagorja
nice to meet youRe: Javljam se kao pokusni kunić!
Evo sa PONOSOM javljam da sam uspio riješiti problem sa ovim tvojim 2 načinom....bilo je po raznim forumima o tome ali sve su to zakomplicirali...pa te moram POHVALITI i reći ti da je tvoj način najbolji,najjednostavniji i najsigurniji...SVAKA ČAST!!
Sve pohvale... provjereno je!
![]()
By the way nisam probao 1 način jer mi je 2 bio nekako jednostavniji...ali siguran sam da i 1 valja!
Thanks.... ide te velika![]()
![]()
vidiš da ne boli
dakle, eto, ako netko treba aktivirat windowse (telefonski) da mu se opet vrate u "Geniume" nek nazove moj PM
tnx. Goran, i ovaj problem je riješen![]()
Da, iz Zagorja!! Daj mi samo reci sad ja stalno moram imati isključen windows update? jer u protivnom bi se dogodilo opet isto...dakle, eto, ako netko treba aktivirat windowse (telefonski) da mu se opet vrate u "Geniume" nek nazove moj PM
tnx. Goran, i ovaj problem je riješen![]()
Evo da ne otvaram novu temu...ako ti nije problem daj mi reci kako izvaditi neke slike iz pdf-a? Naime imam puno slika u Acrobat Raideru ali neće sa copy/paste.. na koji način se to radi??![]()
Zadnji uredio zerobravo : 05-04-2007 u 10:30
da, nemoj slučajno više updateat online, alo želiš imat nove update-e, skini svaki mjesec AutoPatcher (Update).
hm.... ovo je za novu temu, al ajd -
u adobe readeru, pro ili foxit readeru imaš 3 ikone za pregled - ruka(hand), kursor sa slovom(select text) i fotoaparat(snapshot); e pa upravo s tim fotoaparatom napravi snapshot(trenutnu sliku koja se vidi u pdf-u), on će je automatski pasteat na clipboard(stog na računalu), i samo pasteaj gdje god želiš, bilo u word, u neki preglednik ili editor slika, bilo gdje.
Evo video tutorial da sad puno ne objašnjavam, ovo sam radio u foxitu, al potpuno iste su ikone i u adobeu, pokazao sam kako napravit i snapshot slike, i kako kopirati tekst.
http://rapidshare.com/files/24429124/tutorial.rar.html
ubuduće slobodno otvori novu temu![]()
Zadnji uredio zerobravo : 05-04-2007 u 10:45
Da ne otvaram novu temu a tiće se istoga kao ovo gore.
Pa eto za one koji su se zaj¤¤¤¤¤ kao i ja.
Kao naivna sobarica u update windowsa koji napravi skinuh i Windows Genuine Adventage Validation Tool, pa odo u traženje alternativnih riješenja problema zvijezdice u Taskbar-u.
1.- Dići windows u safe mode (F8)
2.- kliknuti ikonu "My Computer"
3.- kliknuti "(C: ) Disk"
4.- otvoriti "Windows" folder
5.- otvoriti "Sistem 32" folder
6.- naći "wgatray.exe" ili piše samo "wgatray" i obrisati
7.- naći i folder "dllcache" i isto obrisati "wgatray.exe" ili samo "wgatray" (ja to nisam imao)
8.- sada otići na Start Menu i u "RUN" upisati "regedit" > enter
9.- u prozoru naći točan put:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Notify \
10.- obrisati folder "WgaLogon" i sve u njemu
11.- REBOOT (ugasi>upali windows-e)
12.- Nema više dosadne zvijezdice.
Sve ovo radite na svoju ruku! Ja sam pratio upute i meni je uspjelo(Win XP Pro SP3)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa meni je jednostavnije skinuti dva mala programčića koji ga maknu u roku keks, napraviš samo restart
No ovo će pomoći budućim naivnim sobaricama![]()
čak i samo jedan, bar ja imam tu verziju. pokrene se iz safe moda, odradi svoje u sekundi, restarta se računalo i dignu normalni windowsi. sve skupa traje manje od minute. sve ovo što je Vuki nabrojao, prčkanje po registryu, itd. automatski se odradi.
Bookmarks