nisi skinuo dobar update... jednostavno ne ide update od cv65 na c65 i obrnuto... to mozes jedino tako da preimenujes ime telefona u bootcore-u...
p.s. kod odabira telefona (za download FW-a) moras odabrati C6V ako imas mob brandiran na Vodafone...
Pozdrav
Imam jedan Siemens CV65 doma koji ima gore softver od C65 varijante U111. Sad sam ja probao update-at firmware, ali ima jedan mali problem....update započne, ali nakon par sekundi javi ovu poruku:
Nemam uopće ideje u čemu je problem. Skinuo sam dobri update jer da je krivi nebi htjelo ni pokrenuti, kabel je sa driverima ispravan i ispravno instaliran...nemam pojma što je. Radim update jer novija verzija firmware-a podržava .3gp datoteke![]()
Unaprijed hvala...![]()
nisi skinuo dobar update... jednostavno ne ide update od cv65 na c65 i obrnuto... to mozes jedino tako da preimenujes ime telefona u bootcore-u...
p.s. kod odabira telefona (za download FW-a) moras odabrati C6V ako imas mob brandiran na Vodafone...
maraschino - PTICICA
Ma ne...gore na mobitelu je softver od C65, a ja sam skinuo za taj softver updateIzvorno postao 3aTmr
![]()
ajmo ispocetka... jel imas C65 ili CV65? Ako imas CV65 napisi na koji si nacin mijenjao bootcore i FW, pa cemo dalje...
maraschino - PTICICA
Znači ovako...imam Siemens CV65 koji gore ima softvare od C65 jer mi se nešt billo sje.... pa sam ga preflashao....a ovo za bootcore se ne sjećam jer je to bilo prije godinu dana![]()
vazno je, jer ako nisi preimenovao model telefona u bootcore-u, onda u biti nemas fw od c65 nego i dalje od cv65 i zato ti ne ide originalni update...
maraschino - PTICICA
Riješen problem....promjenio sam ime telefona kako si rekao i radi![]()
TNX
Zadnji uredio d@d : 08-04-2006 u 11:59
odlicno![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks