oh yeah, sad mogu u kračem roku više potrošiti na odlazni share![]()
Prelaskom na platformu ADSL2+ T-Com će, počevši s 1. travnjem, postepeno svim korisnicima ADSL-a povećati brzinu prijenosa podataka, s tim da će cijene svih paketa ostati iste – osim paketa "Flat" koji ima neograničen promet uključen u cijenu. Za njega se, kako su nam službenim kanalima javili iz T-Coma, može očekivati smanjenje cijene paralelno s ovim povećanjem brzina. Kao i kod ranijih povećanja brzina, migracija korisnika sa sadašnjih na "propusnije" linkove odvijat će se u periodu od jednog mjeseca.
Obzirom da upgrade linka ne ide kod svih korisnika odjedanput, nego kroz period od jednog mjeseca, obavijesti o povećanju brzine korisnici će, kad dođu na red, primati individualno.
Brzine će biti povećane na sljedeći način:
Korisnici s brzinom 1 Mbit / 192 Kbita
prelaze na 1 Mbit / 256 Kbita.
Korisnici s brzinom 2 Mbit / 256 Kbita
prelaze na 3 Mbit / 384 Kbita.
Korisnici s brzinom 3 Mbit / 384 Kbita
prelaze na 5 Mbit / 512 Kbita.
preuzeto sa: BUG
Eto, ipak se ostvarilo, netko će biti više, a netko manje sretan
oh yeah, sad mogu u kračem roku više potrošiti na odlazni share![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jednom riječju GAMAD!
i zadnji put je to prošlo vrlo tiho... tek su nakon nekih par tjedan, kad su već brzine bile svima ustaljene i sasvim nešto normalno, izbacili reklame da je sad DSL još brži. uglavnom, ovo je službena, provjerana info
pa mogli su pocetnu download brzinu dic sa 1mbit na 2mbit... a gamad
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kolko vidim, najviše će profitirati oni sa brzinom od 2 i 3 Mbita, dok korisnici koji koriste brzinu od 1 Mbit neće dobiti ništa osim ušljivog povećanja uploada...a takvih je i najviše
ako bude promjene, zašto ne bi bilo polovicom mjeseca, nije im teško obračunati preostalo razdoblje po novoj tarifi. ali o tome ćemo kad i ako to bude potrebno
kao što već rekoh, ništa posebno, a flat za kojeg
se svi interesiraju to još nisu objavili .....
kaj se tice smanjenja cijene flata..dam se kladiti da bude objavljeno 1.5 tako da za 4 mj ostane stara cijena![]()
Evo upravo napravio test na www.speedtest.net
i brzina uploada mi je jedva nekih 94 kb/s
Znači da mi još nisu povećali brzinu uploada...(što je možda i dobro)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...nije loše...samo da još povećaju pakete (il smanje cijene postojećih) i bit će odlično...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
wow....čovječe koje dizanje brzina...pa to je super....neznam što time dobivaju...nevjerojatno...pa 192 je okej....
After all...
Bas me zivo zanima kolko ce kostat Flat!
A i vidim da ce biti nekih promjena, naime do sad sam uredno kasnil s placanjem racuna za flat, cca 1 mj, taman do onog datuma kad oni vrshe evidenciju (cca 10 u mjesecu), pak sam im onda plati, opomene nisu dolazile.
Sad sam dobil opomenu i to E-mailom (kaj se nikad do sad nie desilo da mi salju e-mailom opomenu), da moram platiti u roku od 8 dana il ce me odhebat, na kaj su meni izrasli ???? iznad glave.
To ili im je nova politika, il je to vezano uz ove promjene koje dolaze, bas si razmisljam nazvat SZK i priupitat... mozda i saznam novu cjenu flata..![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
*lol* ......bas su smjesni,kakve je to promjena?
ako imas najmanju brzinu,onda ti se nista skoro mjenja...mesto da povise onda na 2Mbit ....boze moj![]()
Moj stari nick je bio: nokman
...da je bar ovako:
Korisnici s brzinom 1 Mbit / 192 Kbita
prelaze na 2 Mbit / 256 Kbita
Korisnici s brzinom 2 Mbit / 256 Kbita
prelaze na 5 Mbit / 512 Kbita
Korisnici s brzinom 3 Mbit / 384 Kbita
prelaze na 7 Mbit / 768 Kbita
......kad ćemo tak nešt dočekat
...
ha pa 1mb nisu ni trebali dizat koji ku*** če mi upload ma bezveze bilo bi im bolje da su 1mb ostavili kak je....... HRPA DEBILA
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a.k. ne bih bas rekao da je sluzbeno...pogotovo ne samo zato jer je netko otvorio temu na forumu. ova i ovakve teme se vuku vec 6 mjeseci,a od t-coma niti rijeci. nemojte zaboraviti koliko se oni reklamiraju....pa i u pastetebi stavili svoju reklamu,cak i da se radi i o tome da su povecali brzinu ovako mizerno. ali nista od toga...
ne kazem da nece i biti,ali nece jos.
kada bude,sigurno ce mo svi biti pravodobno obavjesteni....i onako mi mail box zatrpavaju raznoraznim glupostima.
posto meni ne povecavaju(ako do toga i dodje) nista(taj uplaoad ne racunam),tako mi je svejedno hoce li i kada ce "povecati" brzinu.
ja bih bio sretan kada bih imao onu koju placam,a ne 70% iste... i jso kad bi snizili cijene paketa...to mi je osobno puno bitnije...tko hoce vecu brzinu,razlika nije velika...samo 100kn,ali flat........
bolji njih kita,dokle god ima naivaca koji su spremni placati i ne razmisljati o alternativi,oni mogu drzati cijene...za sve ostale,tu je iskon.
na njihovim stranicama nista o ovome..![]()
Sluzbeno jos nisu objavili a ko zna, mozda imaju pripreme ili mozda jos neke promjene!!!
jeeeee tooo sad imam brži upload...ropucaj_me:
Seriously?
Bookmarks