Tu se slazem, na novijim modelima su to totalno us*ali, jos na K700 je bilo dobro (moglo se staviti ringtone i SMS tone posebno za svaki profil). Ne kuzim zasto su to sad tako unistili.![]()
JEDINA MANA su mi:
Profili, to mi je muka kad moram za svaki profil mijenjati novi ton.
Npr. doma sam hocu samo bepp na SMS-u, kad sam vani hocu da zvoni 3 dana, ali naravno da ne, moram 3 dana stiskati i mijenjati postavke i kad dođem kući, ajmo opet ispočetka. UZAS
Im great in bed
I can sleep for days
Tu se slazem, na novijim modelima su to totalno us*ali, jos na K700 je bilo dobro (moglo se staviti ringtone i SMS tone posebno za svaki profil). Ne kuzim zasto su to sad tako unistili.![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja bi rekao da im je to prije prednost.Mnoštvo profila znaći mnoštvo novih mogućnosti.Sam si personaliziraš profil kako tebi paše za razne situacije(kad si vani,u školi,faksu i sl).Mislim da je to dobra stvar.
Nekima je od pomoći,a neki samo lupaju po ''c'' i pale/gase zvukove.
Hm, mislim da sam ja u gornjem postu krivo skuzio. Ja sam pod manu mislio da na novijim mobovima ima PREMALO opcija u profilima. Nekad se moglo definirati poseban ringtone za svaki profil, a na novijima (npr. K800) je jedan ringtone za sve profile.![]()
Im great in bed
I can sleep for days
mislim da je mana los video,kako se u k800 moze dok snjimaš video uključiti flash..kako kad slikaš???
kekec_kompleks:: A ti si ka ono....luđa ekipa, a?
_ebeš ti to stvorenje koje krvari 7 dana u mjesecu pa ne crkne !
meni je najgore sta nisu na k610i stavili bljeskalicu ili AF ili i jedno i drugo.
onda bi to bio zasigurno jedan od boljih mobitela![]()
f10
najbolje bi bilo kada bi napravili neki mob slicnih preformansi k610-ci ali sa barem bljskalicom
steta sto je w660 nece niti imati![]()
f10
užasno me živcira na k800i da kad odabirem profil, i odaberem npr home, popis profila i dalje ostaje a ne vrati se odmah na "desktop", kao što je to radilo na k750i.
jel ima kakav mod ili patch za to?
jolly bravo, meni se na k800 vrati na desktop kad odaberem profil
jel ga i ti odaberes tako da stisnes onaj "power" gumb?
i isto imam na k800 soft r8ba024 od k810
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja tocnije imam k810 firmware na k800 ali na oba firmvera sam imao istu stvar.
ne, ne koristim power gumb (tu mi se ipak normalno vrati na desktop) već preko shortcuta sam dodao opciju na shorcut prema gore, tako sam se naviknup i najlakše mi je tako
dodavanje shortcutova (na joystick i na tipku) je također dobro riješeno (moglo bi i bolje) ali i to mi se jako sviđa kod SE mobitela
A di ste nasli ovu temu izdignuti iz mrtvih...![]()
kod SE me opcenito živcira sto nemaju klasicnu crvenu i zelenu tipku za pozivanje i prekid.kod K800i ,a i vecine drugih SE previse je natrpano tipkica ispod ekrana,a jos su malene i neprakticne za koristenje.
joystici na mobitelima vecinom K serije i one tipke na s500 i w580... majko mila!
znate ono...ajmo malo zagorcati zivot korisnicima. Sto je najgore, to su sve vecinom odlicni mobiteli samo sto izgleda da oni te svoje modele i ne testiraju previse.
Meni jedna stvar nije jasna...kazu ljudi da se svaki mob testira prije nego sto izade u prodaju...znaci ako je slider otvori se npr. 1000 puta..provjerava se ekran,kamera znaci sve...i onda dolazi to moje pitanje kako to da u SE nisu skontali da im u 2 vrlo popularna telefona pucaju tipke?
pa i kvaliteta slajda w910 je očajana a s500 ima odličnu
A dobro to je nesto drugo sa sliderom preko toga se jos nekako moze prijeci jer je rijetko koji telefon savrsen u tom segmentu,ali da pucaju tipke,kak mogu izbacit takav telefon i sto je jos najgore,kada su priznali gresku na s500 izbace w580 s indenticnim problemom:S
slažem se no bitan segment jest a pogotovo kad imaš u ruci i s 500 i w 910 osjetiš znatnu razliku,a što se tiče oovg s tipkama,čuj nokia je imala problema s guljenjem boje na nekim modelima ako se ne varam,dakle takvi "gafovi se dogode s vremena na vrijeme valjda,ovo je prvi ovak ozbiljniji problem kod njih/subjektivno govoreć'/
hmm ne mozes ovako sa ovakvim stanjem... ali mozes ako imas kod nekoga punjac od W880i pa to sa njim onda mozes rijesiti... jer kada ubacis punjac on ti ima onaj ostavljeni slot za slusalice ili data kablo zavisi sta ti treba!!!3. Smeta me što se na k750/w800 ne mogu istovremeno uštekati punjač i slušalice...
a sto se tice mana... mene posebno nervira... sto je software prilicno spor... neznam sto se ostalog tice sam jako zadovoljan!
###1410989180026
Bookmarks