ma nes sam cito da kod nas na pocetku nece dolazit najjaca verzija sa dodatnim ulazima i nekim opcijama.
kak misliš slabija verzija?
pa kaj nije 60 GB najjača verzija plejke?!
ili misliš na neš drugo...
ma nes sam cito da kod nas na pocetku nece dolazit najjaca verzija sa dodatnim ulazima i nekim opcijama.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
otiđi u austriju tamo ti je 4200 kuna, kupiš ga i dobiješ još povrat mervera. ako se ne varam što je moguće.
Lik iz Sonyja mi je rekao da u slijedecih godinu dana neci doci slabija verzija.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zapravo slabije verzije je teško naći u cijeloj Europi, čak ih bilo toliko malo da ih nisu mogli naći nigdje na prodaji pa su krenule priče da su prekinuli s proizvodnjom. Istina je da se najjača najbolje prodaje pa su vjerojatno krenuli njih više proizvoditi za sada, samo pametno šute.![]()
Malo glupo pitanje, ak imam neki slabiji, stariji tv, dal ce to osjetno utjecati na kvalitetu slike? Nije prastari tv, al ono, oko 99., Sony, 50HZ.
itekako ce utjecati,po meni je beskorisno imat pes3 bez hdtv-a jer nemoze se dobiti taj doživljaj kao i bez 5.1 audio sustava
ako spojiš plejku sa CRT televizorima slika će ti biti kao da igraš PS2, možda mrvicu bolja. zato se i zovu konzole treće generacije. a kako većina korisnika ima CRT televizore ako žele i namjeravaju kupit PS3 to ih odma dovodi u kupnju HDTV i tu dolazi malo veći trošak ako žele dobit bolju grafiku.
znaci ako ces ps3 treba ti jos minimalno 4000kn za telku![]()
Ovo bas i nije tocno. Na CRTu ce se itekako kuziti da je rijec o ps3, a ne o dvojci, al tek na hdtv-u, (sa pripadajucim HDMI kablom) je to prava zvijer. A cijena je takva kakva je, nezavisnim istrazivanjem je potvrdjeno da Sony, s obzirom na snagu komponenti, gubi novce prodajom svake konzole.
Testis unnus, testis nullus!
zato i jesu nabili cijenu da izgube sto manje.
Fala na informaciji!
btw. evo stigla je u Županju,cijena za keš je 4700kn a na rate 5200.
...baš danas gledam u getrou lcd tv - 4700kn+ ps3 cca 5000kn s nekom igrom i to je - samo cca 10000kn
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to je cca preveč, sad bi si baš mogao piknuti dvojku iz cca puke zadovoljštine![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma da, skupa je ta zabava pun qratz... Planiram uzet PS3, al tek za godinu dana, kad se cijena stabilizira (i kad dođe kvalitetan čip da ju čipiram). A što se tiče TVa, stari je prije prošlog Svjetskog u nogometu uzeo Sony KDL-46S2000, pa ćemo brat i ja starcima cijelo vrijeme dosađivat
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Ja ću uzeti PS3 dok mu cijena bude oko 1500kn...sve iznad mi se čini bačen novac. Rađe uzmem nešto za komp, ili nešto sasvim treće..
p.s. HTV je počeo s HD emitiranje http://www.hrt.hr/hdtv/
1500 kn? Sretno cekanje jos 5-6 godina.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks