Ali bolje da odgode za mjesec-dva nego da izdaju konzolu koja je neupotrebljiva...Izvorno postao zmija
Ali bolje da odgode za mjesec-dva nego da izdaju konzolu koja je neupotrebljiva...Izvorno postao zmija
kasniti ce i vise od mjesec dva....
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
menije osobno glupo igrat ps solo...to mi je nekak vise za drustvo,zajebancija..ubodes dodatak, stavis 4joysticka i twistwd metal il iss ,fifu..za to je stvoren ps, il ako se moze igrat u 8-ero to jos nisam probo..nismo imali 2dodatka..no pc rulez.. www.thecrims.com , najednostavnija najaca igrica za komp. igra se na netu(netreba nikakav cd)..nis drugo ni nemam u kompu osim san andreasa kojeg sam presto igrat prije pol god..
bio nekad oglas...
Ja mislim da ce xbox 360 ipak biti bolji od ovoga novog ps-a.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Krivo mislišIzvorno postao John Frusciante
PS3, čim izađe, i po tehničkim specifikacijama, pa programerskoj podršci, po već stvorenom imageu na tržištu jede 360 za doručak.
360 već možeš i kod nas kupit, a i u svijetu i kod nas nije baš 'razgrabljen'.
Testis unnus, testis nullus!
Po specifikacijama su si tu negdje brijem iako je receno da X360 ima bolji protok podataka i malo jaču grafiku , uostalom boli me k... koji je jaci, sad jedino brijem da se gleda tko imati bolji izbor igara a ionako konzolu kupis ovisno koja ce ti se igra svidjeti na kojoj konzoli.Izvorno postao marko6630
Spojio sam komp sa tv-om.... bežični miš i tipkovnica... i razmišljam o kupnji bežičnog gamepad-a imam internet pržilicu sve... što će mi ps3 kad ga već imam![]()
Seriously?
evo vadim temu iz naftalina.
Playstation 3 dolazi u slobodnu prodaju u Hrvatsku u petak, tj. u noći s četvrtka na petak.
zanima me ima ga možda netko već , namjerava ga netko kupit, i kakva su vaša razmišljanja o njemu sad nakon 8 mjeseci??
Ja ču čekat da pojeftini,i da vidim kakve će kvalitete biti.
PS2 je bio kvaaarljiva roba,kvario se i onima koji nisu imali čip.
Isto tako,čekam da vidim kakve će GT5 i FFXIII bit igre.nadam se da neće bit sranje kao GT4 i FFXII.....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Očito stiže vrijeme neiscrpne zabave
Bio sam danas na prezentaciji PS3 i ostao sam malo iznenaden, igrao sam par minuta Fall Of Men i na sekundu sam htio kupiti PS3, no sada me vec malo proslo.
Stvari koje sam saznao:
1300 komada je doslo za Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju, vecina je vec prodana.
Nova posiljka dolazi sredinom 4. mjeseca.
Kod nas ce u slijedecih pola godine - godinu biti dostupna samo 60 GB verzija konzole (sluzbeno...).
HDD u PS3 je obican 2.5 incni za laptope i normalno se stavi veci ili manji.
Playstation Store trenutno radi samo sa kreditnim karticama izdanim u nekim zemljama EU.
Ako jos nekoga nesto zanima?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Cijena???Točna???
razlikovat će se po prodajnim mjestima ali računaj 5k -5300kn
angels might have been eaten.
Sodome Hvala.
Dečki oće možda brže neka recenzija na forum??Poz!
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pročitao sam to no vidio sam da ih ima po gorenavedenim cijenama i prisjetio se kada sam kupovo psp (naručen je bio u algoritmu prvog dana kad je psp došo u europu,dakle slična situacija) ...bugovci su napisali "1800kn"...cjena je bila 1950kn.nadam se da ne griješe u slupaju ps-a 3![]()
ja sam dobio ps3 iz australije ali nažalost imam samo 1 igru, igre su užasno skupe
da, http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=4710015
Gotovina / kartice: 4.769,00 kn
Kredit: 5.020,00 kn
ma odlican je ali je dosadno igrati jednu te istu igru stalno hehhehe posto su igre po 500kn precekati cu dok dođu na net
Ne bi nikad uzeo. Preskup je ali to bi se i dalo prebroditi. Ali još veća primjedba je za igrice cijene su.... bolje da ne kažem. Ja sam ipak veći fan računala...
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
ja bi mozda i skupljo za ps3 da znam da takvu grafiku nemogu postic sa kompom,bolje investirati u rame i novu graficku neg davat 5000 kn za ps3.
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
najava na Hg spotovoj stranici baš sve govori: Djeco, tata se vratio, dosta igre…
Sve konzole za igre su odlične, no samo je jedna uspjela podići toliku prašinu svojim pojavljivanjima tokom godina o kakvoj konkurenti samo sanjaju. Naravno, govorimo o svima znanom Sony PlayStationu, preciznije o njegovoj novoj, trećoj po redu, verziji. Tokom godina izlazile su mnoge druge konzole, no s istinskim očekivanjem čekali smo jedino PlayStation 3. Ako želite vidjeti ovog ljepotana, dapače isprobati, svratite do HGspota (Avenija Dubrovnik 46) i „napravite đir“ na novoj „Plejki“. Novi PlayStation 3 u službenu prodaju kreće već ovoga petka 23.03.2007 od 8.00 sati. Ako planirate kupiti treću dinastiju novog vladara igračih konzola, preporučamo da dođete malo ranije, jer svi znamo kako Vi niste jedini koji ga žele...
evo ja vec stoim ispred HGspota i cekam za ps3.
javljane uzivo sa laptopa.
Bookmarks