Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Olympus x760(fe-170) vs samsung a402 hitno

ovako, imam ova 2modela, samsung vec od prije koristio a olympus sad novi...znam da su jeftini modeli ali za moje potrebe ne trebaju bolji(skuplji, i ne mislim nis novo kupovat)... na olympusus je veci ekran i opticki zoom, al ima slabo snimanje 352*288 sa 15fps al bezveze je sto nema zvuka...
    samsung a402 4.2mpx je neto manji al manji ekran, nema otickog zooma-al to mi i nije nesto previse smetalo jer su slike ispadale odlicne za komp i razvijanje(ima i scena raznih, srno-bijelu varijantu slikanja), i snimanje ima u vga rezoluciji s 24fps sa zvukom sto je dosta bolje nego na olympusu.... zanima me koj je po vama bolji i koj da zadrzim,jer mi ne trebaju 2fotica, pa cu drugi ostavit sestri...
    isprobavao sam slikat
    i samsung odlicno skoz reducira crvene oci, dok olympus u danu u zatvorenom s onim iritantnim blicem za reduce red eye radi sto treba...al u mraku su uvijek crvene oci? jel to valja il nije nes u redu s foticem...kakav je to fotic kad su na slikama svi ko vampiri?
    ima li jos netko olympus x760 iliti FE-170 model -jedno te isti...i ima li isti proble s tim crvenim ocima..to me najvise muci sad.. koj je po vama bolji..?
    bio nekad oglas...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nikada na olympusu fe-180 nisu bile crvene oči kada postavim na onaj iritantni blitz... naravno ako slikam puno ljudi onda nekima bude nekima ne... ovisi tko je vidio blitz tko nije...ali zato photoshop sve odradi do kraja... na modelu fe-180 ima zvuk i snima 30fps 640x480px no ne snimam nije mi to baš ophodno...

gle fotić je za slikanje ne za snimanje tako da...

izaberi onaj s kojim se ugodnije i komotnije osjećaš pri slikanju...
    Seriously?

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    ovako, imam ova 2modela, samsung vec od prije koristio a olympus sad novi...znam da su jeftini modeli ali za moje potrebe ne trebaju bolji(skuplji, i ne mislim nis novo kupovat)... na olympusus je veci ekran i opticki zoom, al ima slabo snimanje 352*288 sa 15fps al bezveze je sto nema zvuka...
    samsung a402 4.2mpx je neto manji al manji ekran, nema otickog zooma-al to mi i nije nesto previse smetalo jer su slike ispadale odlicne za komp i razvijanje(ima i scena raznih, srno-bijelu varijantu slikanja), i snimanje ima u vga rezoluciji s 24fps sa zvukom sto je dosta bolje nego na olympusu.... zanima me koj je po vama bolji i koj da zadrzim,jer mi ne trebaju 2fotica, pa cu drugi ostavit sestri...
    isprobavao sam slikat
    i samsung odlicno skoz reducira crvene oci, dok olympus u danu u zatvorenom s onim iritantnim blicem za reduce red eye radi sto treba...al u mraku su uvijek crvene oci? jel to valja il nije nes u redu s foticem...kakav je to fotic kad su na slikama svi ko vampiri?
    ima li jos netko olympus x760 iliti FE-170 model -jedno te isti...i ima li isti proble s tim crvenim ocima..to me najvise muci sad.. koj je po vama bolji..?
    Odluka oko odredjene dvojbe, uvijek treba ukljuciti i afinitete i zelje korisnika, tek tada je potpuna. Ti si vrlo lijepo ovdje komparirao dva navedena aparata i naveo njihove prednosti i mane i gradirao ono sto je tebi bitno.

Osobno zadrzao bi Olympus. Ipak ovo je subjektivno i treba uzeti sa rezervom. Opticki zoom karakteristika jest koja gotovo da definira sam digitalni aparat. Digitalni aparat bez optickoga zooma meni je ekvivalent mobilnome aparatu koji ne bi imao mogucnost slanja SMS poruka. Nadalje, nesto veci display i nesto kvalitetniji objektiv. Movie mode, meni osobno nije bitan. Nikada ga ne koristim, tako da mi je prednost Samsunga u tom segmentu nebitna.

Ti naravno mozes odluciti i drugacije, jer vidim da ti je movie mode bitan, i da si zakljucio kako ti nedostatak optickoga zooma i nije neka mana. Mislim da je u konacnici bitnije da si sam zadovoljan sa onim koji odlucis ostaviti, od prednosti koju ovdje mozeme dati, baziranu na tehnickim karakteristikama.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove