ovako, imam ova 2modela, samsung vec od prije koristio a olympus sad novi...znam da su jeftini modeli ali za moje potrebe ne trebaju bolji(skuplji, i ne mislim nis novo kupovat)... na olympusus je veci ekran i opticki zoom, al ima slabo snimanje 352*288 sa 15fps al bezveze je sto nema zvuka...
samsung a402 4.2mpx je neto manji al manji ekran, nema otickog zooma-al to mi i nije nesto previse smetalo jer su slike ispadale odlicne za komp i razvijanje(ima i scena raznih, srno-bijelu varijantu slikanja), i snimanje ima u vga rezoluciji s 24fps sa zvukom sto je dosta bolje nego na olympusu.... zanima me koj je po vama bolji i koj da zadrzim,jer mi ne trebaju 2fotica, pa cu drugi ostavit sestri...
isprobavao sam slikat
i samsung odlicno skoz reducira crvene oci, dok olympus u danu u zatvorenom s onim iritantnim blicem za reduce red eye radi sto treba...al u mraku su uvijek crvene oci? jel to valja il nije nes u redu s foticem...kakav je to fotic kad su na slikama svi ko vampiri?
ima li jos netko olympus x760 iliti FE-170 model -jedno te isti...i ima li isti proble s tim crvenim ocima..to me najvise muci sad.. koj je po vama bolji..?

Bookmarks