ima vec je isti dan majstorbata preveo 21-u epizodu
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Prijevod za s02e21: http://www.prijevodi-online.org/prij...l%20Camino.rar
možda će vas zanimati da je u pripremi i 3. sezona.
a šta će sad u 3 sezonu ubaciti.
P.S. Mozda pricam gluposti, nisam pregledao jos zadnje dvije epizode, pa tu lezi odgovor na moje pitanje!
Im great in bed
I can sleep for days
U 3.sezoni neće biti bijega.....tako vele producenti serije(bilo na fox-u).Vele da će se braća baviti nekom drugom tematikom..potpuno različitom od bijega.Znam da je pomalo zagonetno,ali i mene vraški zanima.Iako je ovaj bijeg fakat mamio veliki interes i nestrpljenje slijedećih epizoda..zanima me kavu će ulogu sada imati braća.I kako će se snaći kao ''ne-bjegunci''![]()
oni će počet lovit policajce??!! heeh
mogli su završit to sve i u drugoj sezoni, al ajde
Sry šta upadam,ali zašto je netko prije spominjao da će Linc umrijeti u 2. sezoni?
Prvi glas mi je ovo...ma neće.Još jedna epizoda do kraja(neće ga valjda koknut u zadnjoj).
Bilo bi paradoksalno da ga Michael na sve moguće načine spašava i da ga onda sam tak koknu...
EDIT:Pročitao sam da će se u 3.sezoni pojaviti ženski lik,inteligencijom sličnom kao Scofield...zanimljivo!!!
sve skupa..seriji nema kraja
Evo u ponedjeljak na RTL-u krece druga sezona Prison Break-a!!!!
Samo mi je zao sto cemo sad morat cekat trecu sezonu na FOX-u.
pazi, u seriji koja se zove Prison BREAK, mi ćemo gledati dva brata kako žive mirnim obiteljski životom! pa, strava. prva sezona je bila vrhunac, genijalna, u 2 se jasno vidjelo da se u nedostatku ideje i vremena pribjegava odugovlačenju u pretvaranju u sapunjaru. sve skupa će ispasti osrednji serijal, a mirišalo je na top 20 of all times.
...jedva cekam!![]()
kaj nije u pon. finale sezone 2. ??? negledam inace prison break...
hmm![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
za ljubitelju u nedjelu u Exkluzivu bit će prikazan intervju sa Wentworthom, Dominicom i Sarom povodom početka prikazivanja druge sezone.
sad ce na TV-u druga sezona
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
evo sad je na rtl-u priznbrejk
Bookmarks