mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
evo ja![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
I ja![]()
Situacija is still unchanged.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
cim su culi da ja dolazim svi odustali![]()
mogu i ja doc, zasad nemam pametnijeg posla![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ovi zabregci fakat vole taj sat na trgu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
to nam je najjakije mjesto![]()
A zakej se svi nebi dovukli do okretišta na savskom...točnije kod Stare Save...![]()
Odemo u Konzum i lijepo u parkić... makar je hladno još
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja bi u petak trebao u to dobanegdje u blizini sata, pa mozda svratim da vas pozdravim...mozda...
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
A zakaj ste vi svi tak pametni...Shvaćate da se ovako nećete nikada dogovoriti.Gore je lijepo postano u petak u 19:30...i još je napisano da sam u nastavku napišete vi koji dolazite.Ali...ne!!!Jedan pita zakaj tu?drugi zakaj ne ovdje?treći nešto treće...
Lijepo piše kad je okupljanje...vi koji ne dolazite ćemu bacat glupe komentare.
Očito se nećemo nikada ništa dogovoriti....tako da ovo za petak...ja prvi ne dolazim...i žao mi je što sam uopće pokušao da nas se bar desetero skupi.
ti si u zadnje vrijeme previse nabrijan![]()
I ja sam primjetio...PMS valda...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
I think somebody needs a hug!! Come here, come on...![]()
![]()
Ma daj, opusti se, zar nisi vidio da će možda doći 3-oje ljudi...tak da ono, izgleda da ništa od toga, a niti smo se dogovorili gdje, tj, netko je bubnuo kod sata na trgu (gdje se inače UVIJEK nalazi 10 ljudi koji svatko čeka nekog).
btw. zanemarite mene, nebudem niti došao...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@ivstojic: gle, rijetko kad se uopće uspije skupiti više od 10 forumaša na nekom okupljanju... budi sretan ako ih je 3-4 pristalo doć... Jer znam da nas je jednom bilo samo 4 i bilo je sasvim OK... Tako da se nemoj previše živcirati... A nije sad u redu od tebe da tu pukneš datum i vrijeme i na kraju kažeš da nećeš do...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
O koje tri-četiri osobe govorimo?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jednom nas je bilo dvoje![]()
Bookmarks