onda sutra u 20h u donni u tkalcicevoj
can't wait![]()
meni je to isiti kua.. al nek bude donna da ne trkeljamo o tome vise..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
onda sutra u 20h u donni u tkalcicevoj
can't wait![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
M'KayI'm okay with that
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
di cete svi stat tamo, izgleda da ce ovaj x bit pravi miting a ja ne mogu doc![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
nda...tak i meni , kad god se nalazite ja nemrem ,pa tako ni sutra....Izvorno postao malena01
![]()
kakve obaveze mladi i nadobudni ljudi poput vas imaju iza 8 navečer?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja nebum bil u ze-gej-uIzvorno postao V3rt!g(o)
lol nekaj me sve na pedere podsijeća danas
![]()
Izvorno postao V3rt!g(o)
seks do jutra
salim se, idem u kino! nek mi neko javi na mob do kad bute bili pa mozda i dodem.
Tantra ne nikako, bio sam tamo nedavno i baš je nekak jadno i hladno... a i čaše baš ne peru kak spada... :fuj:
Može Bonn ili Donna, ne znam koji je od njih onaj koji ima onaj kauč u separeu i onak udobne stolce? E ak netko zna nek napiše pa tam idemo. I da, tam je toplo.(Da, zimogrozan sam...
).
@Vert: Donn i Bonn su oba u Tkalči, blizu Krvavog mosta i Skalinske (dakle blizu početku Tkalče, prema trgu). Jedan su do drugog.
@Malena: pa daj molim te, u kino možeš svaki drugi dan, nije to nešto što se planira danima unaprijed, premjesti to i nacrtaj se na mitingu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
donna ima kauc![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao whiteboy
Znam da bi me volio viditali sutra u kino jednostavno MORAM (oklada
)
Pa oklada se može i drugi put realizirat... no dobro, mala bu me utješila ak nebu malene...Izvorno postao malena01
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehehhehhe,bit ce ti BD![]()
Radi njega mi i treba utjeha!Izvorno postao mala
![]()
još nas budu izbacili lol
Zar si sumnjao![]()
lol,sve me strah...hehehhe
da nam razerviram mjesto tam skroz iza da stanemo svi?
pa daj..zašto ne![]()
Može, samo ti rezerviraj! Znači sutra u 20:00. Tko kasni *****. Znači ja i BD bumo došli malo kasnije...Izvorno postao mala
![]()
![]()
heheheh,ok.budem probala.![]()
zakasnit?....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
rezervirat.nisam ziher
Ja ću doć u 20:00 i 56% LOLIzvorno postao whiteboy
![]()
brijem da ce nas dosta kasnit jer bu guzvara u gradu...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
neka krenu ranije. ja sam prosli put zakasnila 10-15min,a ovi mene na trgu cekalisad cu doci ranije
![]()
Bookmarks