eto, zao mi je.... sankcije na poslu rade svoje![]()
žebenoa daleko .fr![]()
Ja dolazim![]()
Šta onda od okupljanja???...dajte neka netko ozbljniji od modova stavi obavijest velikim slovima datum,vrijeme i mjesto.I to je to.I nek se izjasne u temu samo oni koji dolaze da se vidi o kolikoj je cifri riječ i da li se uopće isplati okupljat!!!!!
Pa dze Jarun.. imam 10 dana jahanja do tam.. a nesmijem ni pivu popit... al zakaj vikend navecerto delam
Nis, ja bum se izjasnil kad padne tocan dogovor...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ma ništa od tog jaruna očito...opet ponavljam..nek se netko od gore za to zauzme i to je to.
petak 30.3 u 20 h na trgu ispod sata![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja dolazim
Ako ne budem zauzet, brijem da cu doci...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ak radim probati cu navratiti poslije posla...
Ja isto tako dolazim. Taj petak imam konferenciju, ali brijem da cu izvjestaj zavrsiti prije...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja možda dođem al sa nekim malim zakašnjenjem... Al to će mo još vidjet...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja ne dolazim
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja cu vidit ko ce sve doc![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Samo jedno pitanje, kada se svi tamo okupite i sve to (neznam ni kak se uopće prepoznate tamo, valda svi imate dobro razvijene prste od tipkovnice pa po tome), kamo onda dalje?
![]()
Onda se dogovori neka birtija gdje se potom okupira preko nekoliko stolova i onda se opija![]()
Najbolje u Servus (uf koja sam ja sponzoruša) na domaću travu (mislim na travaricu) ak se želite opit
A jel se već znate međusobno il?
Petak 30.3 u 20 h na trgu ispod sata ==>da ponovimo termin.Ajde ljudi postajte sad dalje tko dolazi??!!
Neznam dal ću doć...čudni su putovi moji...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ako ti nećeš,ja hoću![]()
Bookmarks