...naravno, ko i uvijekIzvorno postao prpic
...
a oce to opet biti u ZG-u????
...naravno, ko i uvijekIzvorno postao prpic
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa vi možete i svoje regionalne sastanke organizirat, u slavoniji, dalmaciji, zagroju...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nego di se to odvija
ima li kakav obred inicijacije (tipa pojedi 5110 za manje od 30sec)
dali su svi pozvani
o cemu se raspravlja![]()
Ja bi možda došao ak bi bilo u pitanju npr. Kašina/Sesvete. U centar mi je predaleko ići na neki meeting.![]()
![]()
jel ko voljan doć u Trogir na pantanu pokazat ću vam zaražene pticeslomljena stabla opake komaarce i bodljikave biljke a možemo otić i
ima i kodmene
vidjet ćete i njih
ima, moraš popit više gemišta od Nereda ili manje od WB-a a da se napiješIzvorno postao Codiac
![]()
![]()
bum se ja zaletil u zege ak mi bu slobodan moj prenapučeni scheduler![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Cek ke actualy postoji neko ko moze popit vise od Nereda?????Izvorno postao tomo
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
njegov susjed UrnebesIzvorno postao Smrt
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ak "primate" i novo ućlanjenebum došao, ak bi to bilo možda ovaj vikend.
Poslije poćinjem radit i već u ponedjeljak moram vozit za švabiju.
kad rokaš sa whiteboyom i neredom onda voziš avion tako da, nemaš problema što se toga tičeIzvorno postao ledeni
![]()
Zadnji uredio zerobravo : 07-08-2006 u 08:49 Razlog: tiskarska greška
Pa kaj tak ha?Izvorno postao zerobravo
Ma sve je to Ok, sam da ne bu bilo kao sa Columbiom chrash"n burn![]()
pa nije daleko.... ako se tomo pridruži, onda peru šofer šajbe jogurtimaIzvorno postao ledeni
btw. ako će biti nešto, ja sam za makar i na marsu bilo. nered vozi![]()
Ma vožnja je min.problem.Još uvjek imam "švapsku" vozačku tak da me i "haltaju" sam platim kaznu(već dugo nisam).A ustalom imam VW transportera u koji stane "devetka".Kad bi to nekak uspjeli ovaj petak,Izvorno postao zerobravo
subotu bilo bi idealno
,jer poslije sam nedostupan
![]()
ja sam za, petak radim do 8 navečer, poslije sam slobodan, subota cijela slobodna....Izvorno postao ledeni
dakle, da rezimiramo...trebalo bi doc i gledat Vas pijane ko zemlja?
bozemesacuvaj![]()
Jana dojdi ti do mene skupit cemo ekipu,a oni nek piju..i tak drugo nist od njih...dobro ..mozda...bar neko bu trezan...Izvorno postao jana
samo neznam ko??
![]()
Ma neeeee....
Svi se nađemo, širimo bractvo i jedinstvo, ko nekad. Mlada partizanka i to tako... Boško Buha... ISutjeska... Neretva... partiju pića i čašicu razgovora... I sve 5 bude...
A ako se netko i napije, pa nećemo mu (joj) uzet za zlo. Nismo mi takvi. Mi smo mobilni kafeovfci, mi smo ubercool![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ko je tu spominjao opijanje? šta se ne može vozit avion trijezani prat šajba sa yogurtom? pa to je normalno, šta ne?
![]()
![]()
ok...ajm kamingget redij:
![]()
Cek, ak se ja ne varam, nije neki bed popit manje od WB-a a ne napit se...po onom sta sam cula (iliti procitlala)...Izvorno postao tomo
Bdw, ja isto dolazim, ak sredim prijevoz doma, ili sigurno prenociste![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Ima mjesta u kombijuIzvorno postao user_name
LOL majstore!Izvorno postao ledeni
Al di bumo je poslije bacili?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A čuj nismo mi tak "loši"dečki nešto bumo smisliliIzvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks