pa rastavi ga i ispušiIzvorno postao nokman
imam jednog V3 i nije bas dugo u potrebi,ali ima prasine u display`u .....tko moze to da cisti?ne,nema garanciju ...![]()
se da to samo raditi,sta je potrebno?
pa rastavi ga i ispušiIzvorno postao nokman
jos nisam cuo da netko ima prasine u v3
kako ga rastaviti?
treba neki torx za to?
Ja svoj čistim redovito svaki mjesec![]()
![]()
![]()
![]()
također imam v3 i luuuud sam više od te prašine!!!prek dana vani niš ne vidim...e sad kak to otvorit a da ne oštetim ekran..ak može u par koraka opis!tnx
imas u linkovima tutor za rastavljanje, skini s ga pa ces vidjet kak se raskapa v3. obrisi ili ispusi s necim , malo improviziraj
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
torx 6 je u pitanju.![]()
da da, i moj v3 je bio ko nov,bez ogrebtine,ko iz ducana, a iznutra pola ekrana u prasini...prek dana me ubijalo pa se rjesio moba,nikad nisam imao problema s prasinom ni na jednom mobu al ova v3 uzas,ne znam ni kak je dosla tam prasina,izgleda prilicno zatvoreno...nisam znao da se to moze cistit..izgleda mi komplicirano rastavljat taj display
bio nekad oglas...
http://rapidshare.com/files/12162278/SM_V3_05_L12.zip
evo video tutor za rastavljanje nebi trebalo bit grešaka
|\/|0T0r0La
stvarno ste mi puno pomogli,da ne trebam nosit mob na servis,a nemam vise garanciju...a i ziher bi mi masno naplatili!puno fala![]()
i jesi ocistio sam ili...??? ...i dalje ostalo prasnjavo![]()
netreba ti nikakvi torx , ja primim s noktom sa strane kod stakla (nije staklo neka plastika šta li već) , potegnem ga , staklo se odljepi i skinem ga dolje
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Bookmarks