p2k tools.
Eto ljudi molim vas za pomoć, znači treba mi program na kojem mogu čitati SMS na kompjuteru. Isprobo sam Nokia PC Suite i MOBILedit ali nisu mi pomogli. To bi funkcioniralo kada bi preko jednog od tih programa prebacio u kompač SMS ali ja sam več prije prebacio poruke i sada ih ti programi neče pokrenuti. Znači ekstenzija SMS poruka je smi(npr. poruka.smi).
Please ako netko zna.![]()
BTW: ovaj prog MOBILedit je stvarno dobar![]()
p2k tools.
Za sada nejde isto kao i kod ova dva jer sam ja te poruke ranije prebacio u komp.
Nemam sada vremena, u žurbi sam, javim poslje kad malo pročačkam po programu.
Možda da te poruke ponovno vratim u mob i onda da ih preko prog prebacim u komp.
Da baš dok sam skido prog malo sam čito i skužio sam da je za Motorolu ali reko vrjedi isprobati, na kraju eto baš isprobo i nikako ne uspjevam, ti sms-i su veoma važni a sad ih nikako nemogu otvoriti. Jer postoji koja caka ? To mi je veoma važno.
Ja sam na nekom bugu vidio program za nokiu,slanje i primanje sms-ova,al se plaća
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
s čim si to pohranio i s kojeg moba?
arhiva iz siemensa??
http://kamka.hit.bg/downloads/index.html#SiSMS
al mislim da je to obični rtf format (ne siječam se)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vertiže pa gdje si bio prije pola godine kad sam tražio taj program
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=1141
...sestra ti kaže veliko hvala![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
symbian nokie imaju PCSuite za to, ne razumijem kako ti to ne radi?![]()
After all...
za siemens mozes koristiti mobile phone manager...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ma znam. Al sms sam prebacio u komp bez ikakvog programa i prodo taj mob.
Kad prebaciš sms preko nekog programa ona taj progam i očitava sms. Al meni je trebo prog s kojim ču naknadno otvoriti sms. Ubiti nađeno što je traženo, čemu više rasprave. V3rt!g(o) hvala još jednom.
Ovo bi sada moglo lagano LOCK
Bookmarks