Stellar Phoenix FAT & NTFS
Radi čuda...
Dakle trebam neki program koji radi pod windowsima za skidanje podataka s formatiranog diska(Full NTFS formatiran)
Poslije formatiranja na disk nije ništa zapisivano.
Imao sam jedan, ali neznam di mi je ne mogu ga naći, a neznam ni kak se zove, samo znam da je mogao nači filove po imenu, po exstenziji itd. super stvar.
Stellar Phoenix FAT & NTFS
Radi čuda...
ako si napravio Full format, mislim da ćeš teško uspijet vratit podatke. No Tune UP Utilities 2006 ima tu opciju(Undelete), ja sam ju testirao na Quick format, i uspio sam vratit skoro sve, neki fajlovi su mi bili oštečeni, ali večina je vračena. Za full format ne znam dal će uspjet, možeš probat.Izvorno postao alex1
Final Data Enterprise i deri.![]()
a kaj nije full format obrisao sve?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa gdje se onda svi ti podaci spremaju ako je disc formatiran, pa da se sve to vrati nazad??
ja mislim da ostaje trag neki od tih podataka, pa onda kad se ide opet zapisivat prek tih podataka onda se stari podaci skroz obrišuIzvorno postao prpic
evo, još sam malo kopao i tražio, dal ima nekih koji su već pokušavali vratit podatke sa full format disk, i neki su preporučili Get Data Back Recovery, ima 2 verzij, za FAT i za NTFS. no, vrlo mala vjerojatnost je da ćeš vratit sa full format.
Ako napraviš quick format ili samo obrišeš ti podaci (jedinice i nule) se ne prebrišu sa nulama ili jedinicima nego se samo u "tabeli" koja se nalazi na početku diska, taj prostor proglasi slobodnim.Izvorno postao prpic
Tako je.Izvorno postao gog
Ne kužim se baš previše, ali mislim da formatiranjem samo damo do znanja disku da može počet pisat iz početka i pisat po starim podacima, tj stari podaci su još na disku, i treba poseban program da ih učini čitljivima.
Vidim da ste mi postali dosta programa pa da se bacim na posao.
Hvala
Kada neke podatke samo "obrišeš" ili quick formatiraš disk ti "obrisani" podaci se stavljaju unutar tagova... Time ih računalo definira kao "obrisane" tj. prazan prostor. Ako ne koristiš disk i time ih ne overwritaš imaš velike šanse spasiti sve podatke. Ja sam imao par takvih slučajeva sa memorijskom karticom. Programi koje ti ja mogu preporučiti su PC INSPECTOR File Recovery (besplatan je, stavio sam link tamo u temi za sistemske utilitye) i program R-Studio. Potreban je crack no nije ga teško naći. Ako trebaš linkove za download javi na PM no nije teško za naći. S ta dva programa sam ja dobio dosta dobre rezultate, a isprobao sam ih stvarno puno za neke malo teže slučajeve sa karticama. Sretno u recoveryu!Izvorno postao alex1
![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Pa negdje sam ćitao da imaju neki likovi u Zgb-u koji vraćaju sve podatke i sa zapaljenih i razbijenih diskova,pa ak nečeš moći to sam napraviti ili naći program za to, možda netko ovdje zna koji su to maheri,jer sam to negdje proćitao, a šta je najbitnije dosta su jeftini i sigurno ti vraćaju 90 % podataka.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Pa može se vratit i nakon full formata. Nedavno je mene bratić zvao i plače jer je formatiro krivo particiju pa da mu probam spasit podatke. Izvuko sam skoro sve.![]()
Pa naravno da se može. Pogotovo ako poslije toga nije ništa radio pa overwritao podatke... Nego, s čime si to radio? S kojim programom?Izvorno postao domy_os
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
vjerojatno je sa Final Data Enterprise jer je taj preporučio meni u postu iznad.Izvorno postao DJ DeVelox
Sad sam radio sa Stellar_Phoenix_FAT_and_NTFS_v2[1].1 i već dva puta mi nakon što mi prikaže filove koje nađe izbaci onu microsoftovu poruku send eror/dont send, i izbaci me iz programa.
Sad ču probati sa final data enterprise ako ga nađem.
Sad sam radio sa Stellar_Phoenix_FAT_and_NTFS_v2[1].1 i već dva puta mi nakon što mi prikaže filove koje nađe izbaci onu microsoftovu poruku send eror/dont send, i izbaci me iz programa.
Sad ču probati sa final data enterprise ako ga nađem.
našo jesam al je Demo, jel ima tko crack
FinalData Enterprise 2.0
Nemogu nači taj Final Data Enterprise v2.0.1.1028, uvijek mi otvara neke stranice sa ruskim slovima.
Meni je stallar phoenix vratio 180 GB podataka sa diska koji je imao 2 partice pa je preformatiran na 1
Frend je isto spasio sa 2 diska podatke s dotičnim...
Ne radi mi, napisao sam u čemu je problem, probao dva puta.Izvorno postao gog
Ali radi Get Data Back for NTFS v3.03, našo je sve, samo ga treba otključati da bi mogao vratiti te filove.
Našo sam serial ali ne ne prihvača ga, kaže mi da je kao piratska verzija bla bla bal..
Ajd ak ne nađeš Final Data Enterprise, javi pa ti uploadam.
Ej hvala al netraba uspio sam skinuti 34GB(samo toliko je bilo na disku) sa Get Data Back for NTFS v3.03, našo sam neki crack od v3.02 i radi super.Izvorno postao domy_os
Imam jedan disk 15GB koji je otišo ili je pun Bad sektora. Ostavio ga dva dana da popravlja BS, i u ta dva dana on je meni pregledao 227MB, pa kak dugo bi ga trebo ostaviti da dodje do 15GB, i ubije me to šrotanje.
Instalirao sam ga ali crack ne radiIzvorno postao gog
Odnosno, ruši se pri pokretanju.
Orig verzija ne dopušta vraćanje ničega, no stvarno je sve živo pronašao na disku.
Ima neki tako dobar prog koji je besplatan?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa kaj se moze izvuc podatak iz formatiranog diska?!
ako ga restartaš komp.onda se neda?! jel tak u to sam siguran 99%?!?!?!?
u windows xp odi u start-> run->cmd->unformat i radi 100%
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks