Kolko si siguran da nije mjenjao soft tip? Malo mi je to sumnjivo... Jedino ak im je slucajno promaknuo makar nevjerujem bas.
Doduse mozda ga je kupio kao "slobodi uređaj" al sumnjam posto je to skuplje od simpa paketa.
ovako,danas sam kupio jedan k750 ko nov je, radi na sve mreze, ima garanciju, a pise dolje famozni t-mobile.. dakle covjek kaze da je kupio nekodiranog u ducanu i da nije mjenjano nista i da garancija vrijedi...
sad po tome mi jedino cudno sto ima oznaku t-mobile dolje umjesto quickshare, dok unutra nema nikakvih t-mobile sranja na srecua zar ne bi trebalo pisat quickshare ako je mob u slobodnoj prodaji kupljen ili t-mobile na svima stavlja svoj znakic?
bio nekad oglas...
Kolko si siguran da nije mjenjao soft tip? Malo mi je to sumnjivo... Jedino ak im je slucajno promaknuo makar nevjerujem bas.
Doduse mozda ga je kupio kao "slobodi uređaj" al sumnjam posto je to skuplje od simpa paketa.
koja verzija SW-a je unutra?
99% sam siguran da je debrandiran i otključan.
Frajer ti je prodao muda pod bubrege i besramno napravio budalu od tebe...
Pa cekaj malo, kad kupis mob u t-mobileu dobijes mob na kojem negdje izvana ima njihova oznaka i unutra je njihov soft, a na gar, pecat + potpis...
Tip je cito ubacio cisti soft u njega, cim ti radi na sve kartice samo sto je namjerno ostavio oznaku t-mobile da te zbuni...
EDIT: u ovom slucaju gar. vise ne vrijedi...
Zadnji uredio wildbabe : 22-03-2007 u 22:58
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Neznam jedino kakvi su u slucaju da kupis slobodan uredaj po odgovarajucoj cijeni u t-mobu, onda nesmije bit kodiran ni brandiran! Al onda nebi ni na kucistu imao oznaku... Sve mi se cini da ti je tip srao da nije dirao soft!
tak svejedno, ak ti je mobitel dobar...boli te k****
al 100% je unutra bacen drugi soft....
to je od malene s foruma neki frend...dobio broj pa ga nazvao, nisam znao pojedinosti,znao samo da ide na sve kartice i da ima garanciju..i bas mi bilo sumnjivo cim sam ga vidio zbog t-mobile, i pitam jel otkodiran il nes,jer ne kuzim zasto bi uvjeravao da je tako kupio oslobođenog na sve mreze...nije neka greda jer je mob ko nov pa bi vjerojatno i ja otkljucao ga i prckao, al bilo bi odlicno i da je otkljucan a garancija vrijedi...
@inovator - sw je R1AA008 , kakav je to, inacica kamere je 4.5, nije li 5.3 najnovija il?
fakat neznam, nemam racun da vidim kolko je platio pa po tome da vidim jel na pretplatu ,slobodno il..a garancija je od 25.10.2006
gledam kutiju od k800 i tamo na kutiji pise t-mobile i na slici mob ima znak t-mobile, dok na ovoj od k750 ne pise nigdje t-mobile neznam mozda to nema veze,kutija je ista znaci isti imei na mobu,kutiji i gar, na garanciji od k800 pise t-mobile (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...arancija)-ovak izgleda, dok tu pise T-hrvatski telekom..ako ima neke veze...
izgleda mi kao da je stvarno slobodan kao da je skinuo quickshare i nakeljio t-mobile sto sumnjam da bi itko radio...lijepo stoji t-mobile dolje..
mozete li zakljucit po software-u il nesto sta je na kraju il vrijedi li ili ne garancija?
Zadnji uredio dubrava : 22-03-2007 u 23:48
bio nekad oglas...
Kaj ce ti ju uopce priznat bez racuna? Mene su uredno trazili garanciju i racun kad sam im nosio samsung na reklamacije.
moje misljenje je da ti ljepo odljepis onaj dole t-mobile jer puno ljepse mob izgleda bez te naljepnice, to sam ja napravioa kako je tebi neko uvalio mob, tako ga ti proslijedi dalje, a sebi uzmi neki drugi sa garancijom
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
i ja sam odlijepio vodafone znam ne treba mi sranje je i ruzniji je mob s njim kad je vec debrandiran glupo bi bilo da dole stoji vodafone![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
samo maleni OT, nemam frendove koji preprodaju mobitele. stavila sam na newse i oglasnik da kupujem K750, sve ponude su mi bile oko 800.900kn prosljedila sam te ponude na pm quasyu ocito i tebi mada se fakat tog ne sjecam (sorry) sam da ne bude zabune da mi je to neki frend....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
@malena - nisam znao, mislio da je frend tvoj pa nisam ni provjeravo mob pretjerano jer bio u zurbi...a nis sad cu tebe morat trazit..salim se naravno, ma sve 5, ak nađes jos jeftinijih slobodno proslijedi ponudu
![]()
@wildbabe - provjerio sam bio kutiju, mob, garanciju - sve je isti IMEI pa mi sve bilo cudno
-no pito lika ponovo sad, i kaze da "frend je skinuo brand ali mi je rekao da gar. vrijedi"... znaci ipak je debrandiran, ali onda garancija ne vrijedi jel tak?
ma nije tolko bitno,al me zanimalo,ak je vrijedila da ne prckam,al odgovara mi ovak mob bez t-shita jos i naljepnicu maknem i na sve kartice, jos moram novi soft kad je ovo inacica kamere 4.5 samo a najnovija je kolko?5.3?
@inovator - kakav je to onda soft gore R1AA008 , neki prastar?
bio nekad oglas...
Zadnji uredio DJ X2 : 23-03-2007 u 22:00
ako ima Tmob znakove po sebi onda mora bit brandiran. isto je i s vodafonom. zna se kak slobodni mobovi izgledaju.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
[QUOTE=dubrava;542278]
no pito lika ponovo sad, i kaze da "frend je skinuo brand ali mi je rekao da gar. vrijedi"... znaci ipak je debrandiran, ali onda garancija ne vrijedi jel tak?
jos moram novi soft kad je ovo inacica kamere 4.5 samo a najnovija je kolko?5.3?
/QUOTE]
->ako je skinuo brand onda gar ne vrijedi...
->ja sam imao na w800 ovaj soft gore i bio je fakat dobar, nemoj ga mijenjati jer je dosta stabilan...
Sve u svemu, cudan slucaj dubrava...![]()
ako ga nisi PREplatio, ne moraš ništa "crno" gledat. ak ti je mob OK, sumnjam d će ti garancija i trebat. od hrpe mobova koje sam ja imao jednom sam dao reklamaciju pod garanciju i onda su mi rekli da ga je vlaga pojela i da to neće primit (vjerojatno vlaga od ???) ,,,seratori.
Sljaka!
ma nisam ga preplatio...dobio ga po ok cijeni(bez opreme-nije mi trebala) zato ga i uzeo...a jebes gar. bolje da radi na sve mreze i nema onih pederskih t-mobile gluposti...jojstick je perfektan..
@wildbabe- da cudno i meni sve ovo izgledalo,da je lik bio odlijepio t-mobile znakic, ne bi nikako posumnjao, nego bi mislio da je fakat slobodni uređaj i da vrijedi garancija...
kazes da je stabilan soft, ok je, al sta neki znaju stvarat probleme, tu me muci samo ono inacica kamere 4.5?? ne znam,no cini mi se da je kamera losija nego na bivsem k750 koj je bio iz t-mobile...sad imam samo ovaj pa ne mogu usporedit,a i mozda sam se privikao na k800,pa mi ovaj mob nije tolko dobar ko prije...ova mala rezolucija ekrana me ubija, svi programi, mape mi povecani i dosta manje pregledni nego na k800... nova verzija kamere je 5.3 jel? da ostanem na ovom il da ipak se malo poigram i probam stavit neki novi soft..?![]()
bio nekad oglas...
normalno je da te muči 750ka kad si imaš 800ku. to i je evoluirana 750ka. kak ti je uopće palo na pamet da ideš na takvu kombinaciju. imaš 800ku, koja je super mob, al onda trebaš ić na nekaj skroz drugačije. ja nisam prestručan, al možeš se poigrat sa softovima. meni je na 750ki soft od W800i i baš dobro radi. fak, samo mi je driver kamere 4.4, al obzirom da imam 910ku koja ima smeće od kamere, i ovo mi je super.
![]()
![]()
Sljaka!
hehe..a igrom slucaja dosao opet na tu kombinaciju...posto mi je k800 prvi mob, ko drugi sam mjenjao, i dosao do v3 koji mi je ok,tanak za poruke i pozive, no baterija me mucila i prasina pod ekranom , i dobio opet priliku uzet k750- nema bas smisla koristit kameru al svejedno nek se nađe,nekad cu ponijet mozda samo taj mob i tak, a nije prevelik, pisanje mi poruka mi je isto jer je s.e. a dok moto ima obrnuto slanje pa se zbunim..i tipkovnica na ovom mobu mi je najbolja,bolja nego na k800(mozda jesu malo predebeli za nosit oba takva moba,al ni nemam ideje koj bi bio bolji izbor,steta samo sto nije tanak ko v3)...
bio nekad oglas...
recimo, frkneš 750i, i sa k800 u kombinaciji možeš nosit J300 koji fakat ne osjetiš da imaš. a j300 mi je sasvim ok za pisat SMSe. je, u pravu si, imat motorolu i SE u kombinaciji nikak ne ide jer su potpuno različiti, a onda se sav![]()
hehe
![]()
Sljaka!
Bookmarks