to je od malene s foruma neki frend...dobio broj pa ga nazvao, nisam znao pojedinosti,znao samo da ide na sve kartice i da ima garanciju..i bas mi bilo sumnjivo cim sam ga vidio zbog t-mobile, i pitam jel otkodiran il nes,jer ne kuzim zasto bi uvjeravao da je tako kupio oslobođenog na sve mreze...nije neka greda jer je mob ko nov pa bi vjerojatno i ja otkljucao ga i prckao, al bilo bi odlicno i da je otkljucan a garancija vrijedi...
@inovator - sw je R1AA008 , kakav je to, inacica kamere je 4.5, nije li 5.3 najnovija il?
fakat neznam, nemam racun da vidim kolko je platio pa po tome da vidim jel na pretplatu ,slobodno il..a garancija je od 25.10.2006
gledam kutiju od k800 i tamo na kutiji pise t-mobile i na slici mob ima znak t-mobile, dok na ovoj od k750 ne pise nigdje t-mobile neznam mozda to nema veze,kutija je ista znaci isti imei na mobu,kutiji i gar, na garanciji od k800 pise t-mobile (
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...arancija)-ovak izgleda, dok tu pise T-hrvatski telekom

..ako ima neke veze...
izgleda mi kao da je stvarno slobodan kao da je skinuo quickshare i nakeljio t-mobile sto sumnjam da bi itko radio...lijepo stoji t-mobile dolje

..
mozete li zakljucit po software-u il nesto sta je na kraju il vrijedi li ili ne garancija?
Bookmarks