e ježim ga meni onda ni 3d flip ne radi
Grafička mora imati hardversku podršku az DX9 i Pixel Shader 2.0 te odgovarajuće WDDM drivere da bi Aero Glass radio.
3D flip: http://www.ubertech.co.nz/uploads/Vista%203D%20Flip.jpg
e ježim ga meni onda ni 3d flip ne radi
Zato sam ja nabavil finalnu verziju, naravno cjelu i na jeddnom kompu mi radi za pet![]()
Zadnji uredio zerobravo : 15-03-2007 u 14:52
pa kao i moja bi trebala biti final verzija![]()
Nema to veze da li je finalna ili ne. Ako je hardver pre slab jednostavno neće raditi. Do bete 1 se je to dalo zaobići, ali od poslije jednostavno ne radi ako windowsi procjene da bi moglo biti problema.
jel mi može tko reći stranicu gdje ima crack koji bi radio na finalnoj verziji: vista billgates final vista (unlimited) x86
jel ja nemam crack a imam stroj na kojem bi solidno radila
am2 3800+
2gb ddr2 800mhz
76000 gt 256 ddr3
Zadnji uredio speooOn : 13-03-2007 u 14:17
Pozdaf..Posto stavio vistu( final) na komp imam jedan Problem:
A glasi...: Zato moju graficku karticu ( Sapphire Ati radeon x1300 Agp 256mb)
Windows ne instalira ( tj ne instalira drivere) A nit neda instalirat orginalne od graficke...!!!?
A Kada udjem u bios i iskljucim podršku za dual core vista odmah nakon dizanja windowsa ih instalira??? KAK TO POPRAVIT? Help![]()
Vista je finalna
Konfa:
![]()
Amd X2 64 3800+
2gb ddr2
ASRock MBO
x1300 256 mb agp
Ljudi bilo ko! Barem moguce rijesenje?
Pa udjem u device manager i vidim da je windows iskljucio driver zbog nekih problema.
A da mije ovo krivo: Pod System type mi pise : 32 bit opetating system.....a da ja mozda imam vistu samo za 32 bit procesore ili to nema veze?
Zadnji uredio OBA : 15-03-2007 u 09:54
njeznam... pa koju ti vistu imaš uopče? 32 ili 64bitnu??
pogledaj ovako za x64: http://img259.imageshack.us/img259/8...5145045za7.jpg
ako je 32bitna, samo skini najnovije drivere za vistu a ako je 64bitna, moraš skinut 64-bitne drivere... jesi bio na njihov stranici? ako pokušavaš instalirat one sa cd-a od grafičke to nije potrebno jer su več integrirani u visti,
preporučam ti da kupiš, nabaviš 64-bitnu kad imaš ovakav procesor dobar...
After all...
A izgleda da je moja vista za 32 bitne procesore....A onda cu morat nabavit 64 bitnu vistu...Zato valjda i graficka zeza!
Ja nebi jos stavljao zu vistu..gotovo sam siguran da je jhos prebugovita
tak i ja... nebi još njih instalirao... jer je ista stvar
kao što je bila i kod xp-a.....![]()
sječam se, frend kupi mrcinu od kompa, još ono lcd monitor
grafa geforce 4800,, a warcraft 3 instalira pola sata
samo zbog xp-a, a ja sa slabijom konfom par minuta![]()
a kad je došao SP1, onda se je sve rješilo![]()
E upravo instaliram vistu i javi mi se problem. Pita me gdje želim instalirati windowse i dole piše napomena
Windows cannot be installed to this disk. Windows needs the driver for device [WinXP Promise FastTrak 378 (tm) controller]. Click 'Load Drivers' and load the required device driver.
POMOĆ?
AMD Sempron 2200+ 1.5Gz
ATI 9600 Pro 128MB
1279 MB ddr400
ASRock MBO
Ultimate na ovom starčeku radi bez frke
![]()
Mi6 Black
E instaliram vistu na laptop zapravo i sad ovi driveri od matične (chipset), skinuo sam ih sa neta u zipu, raspakiro i stavio na usb, ali da bi se raspakirali ti driveri treba instalacija. Sad nisam siguran dal da nanovo instaliram drivere od chipseta? Oće li to imat kakve koristi?
imaš ini fileove u toj zip datoteci? ako imaš, desni klik na ini file i install.
da, ini je po defaultu text datoteka, al teoretski je to driver, i trebao bi imat opciju install, opčenito je ima, ne znam zašto kod tebe nema.
Inače imam laptop Niko Končar, odavde sam skinuo drivere za chipset, raspakirao sam ih i instalirao, restarto komp i pokušao još jednom instalirat al opet mi traži te drivere. Inače nemam cd il disketu sa driverima.
Dok sam instalirao vstu aero mi je radio bez problema ali kad sam instalirao drivere od matične i grafičke prestao je radit, dali postoji način da ga opet pokrenem jer je prije radio bez problema iako imam samo 512mb rama
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks