Odlucio sam i ja da instaliram tu vistu, barem da istestiram malo. Ima li netko finalnu verziju da posalje ?
Odlucio sam i ja da instaliram tu vistu, barem da istestiram malo. Ima li netko finalnu verziju da posalje ?
Forumaš godine :)
ja ti dam torrent odkud sam skinuo ako hoćeš
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Moze, ako je FULL Final verzija. RTM 6000.
ja imam intel celeron 2.4ghz i 768mb rama...medutim,imam nvidiu geforce sa 64mb...bi li meni radila vista?
jer ne bih bzvz skidala pa da ju onda nemrem instalirati...
i moze li se ikako imati i vista i xp???a da onda kasnije ako mi se vista ne svidi da ju maknem...ili ako mi se svidi da maknem xp...
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Slozio bih se ovdje s DJDeveloxom. Po pitanju vizuelnih efekata te raznih ''stvarcica'' Linux tu kolo vodi. Trenutno koristim SuSe 10.2 x64 verziju. Posebno sam ocaran XGL i blobby efektima, samo sto prethodno morate snimiti odgovarajuce drivere + malo se daviti po konzoli a kasnije uzivancija. Preporucujem, a Vistu treba sahraniti zajedno s ostalim Windowsima.
a ako instaliram vistu na tu konfu, nece mi se brejkat i slicno...jer to je ono sto me najvise brine...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Aaa neznam, možda zbog grafičke..
Vjerojatno bi ti radilo ali bez aera. Probaj, napravi particiju od oko 15-20GB (neznam koliko imaš) i na nju instaliraj. Ako ne ide.. brišeš..
Moze aero da radi iako ga vista ne dozvoljava![]()
1. Start, Run.
2. Kucaj regedit
3. Nadji HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft
4. Napravi key pod imenom WDM.
5. Unutar tog key-a napravi DWORD pod imenom EnableMachineCheck i stavi njegovu vrednost na 0
6. Napravi jos jedan DWORD pod nazivom Blur, i stavi njegovu vrednost na 0
7. Naravi jos jedan DWORD pod nazivom Animations i stavi njegovu vrednost na 0.
imam 80gb...s tim da mi je podijeljeno na 4 particije...
ako instaliram vistu na jednu od tih particija da li gubim podatke na ostale 3???
R.I.P.-16.10.2007.
Pozdrav s Viste... Hvala Sipe-u.
Trenutni problemi:
Acer laptop (5024 Aspire)... Ceka se update BIOS-a kako bi u potpunosti podrzao Vistu. A to ce biti u trecem mjeseceu (tako kazu iz Acera).
Ne radi mi Wireless LAN, driveri od graficke (dobri su i ovi standardni od Windowsa, ali bi radije ATI-jeve)...
Brzina mi je slicna kao XP, ali je puno ugodnije raditi.
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja sam to probao sa Intel GMA900 koja ima sve što se zahtjeva (hardversku podršku az DX9 i Pixel Shader 2.0) osim drivera, ali ne radi...
Grafička je Intel Extreme 915 sa 128MB RAM-a i na njoj radi vista, ali samo Aero Basic.
Vista za Aero Glass traži hardversku podršku za DirectX 9 i Pixel Shader 2.0 što ta kartica podržava, ali ne postoje odgovarajući driveri za nju (prema najavi Intela niti neće postojati)
Zato sam probao ono što je napisao JA_SAM, ali nisam dobio mogućnost korištenja Aero Glass sučelja
zasto imamo 2 teme o visti? http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=499262
nek se spoje u jednu![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja nemam ovlasti čačkati po chataonici pa bih molio da se u chataonici tema obriše.
ja imam instaliranu Windows Vista Enterprise verziju i moram reci da radi savrseno
konfiguracija je:1GB RAM,3.01 procesor,128 MB graficka kartica
Bookmarks