Raskid mozes uvijek napraviti uz uvjet da podmiris sve pretplate do kraja obaveznog trajanja ugovora. Ili u roku od prvih pet dana koristenja ako nisi zadovoljan.
Ima ili tko kakav dobar prijedlog za raskid ugovora od hombox-a!Dali je netko pokušavao ili je promjenio poziciju box-a te koliko se brzo otkrije da nije nna svojoj poziciji?![]()
Ja sam mala bebica namiguša!
Raskid mozes uvijek napraviti uz uvjet da podmiris sve pretplate do kraja obaveznog trajanja ugovora. Ili u roku od prvih pet dana koristenja ako nisi zadovoljan.
dobar grah daleko se čuje
gle, ako na tvojoj poziciji je slab signal, i spajaš se preko gprsa,
i ako ti tada isto puca veza. onda možeš bez problema
raskinuti ugovor bez da platiš ostatak preplate.
tako je meni bilo ponuđeno od strane vipa, ali meni treba homebox
za drugu lokaciju, pa sam ga ostavio.
znači, ti njima moraš izričito reći da ti stalno puca veza,
da ti prekida, i da ti je slab signal. i tada možeš bez
problema prekinuti ugovor bez ikakvih troškova,
jedino moraš imati podmireni račun za one mjeseci
za koje si koristiio. jer po zakonu ako ti oni
ne pružaju uslugu onu koji bi trebali, tada možeš
prekinuti preplatu.
Ma jasno mi je za prekid pretplate.Ali vidio sam na vipovim stranicama da su dobili novi Hombox te da je net puno brži te zatražio ako je moguće zamjena uređaja te produženje ugovora na dodatnih dvije godine.Naravno odgovor je glasio ne može tj,raskinite ovaj ugovor ,naplatiti će se preostale rate do isteka ugovora i naravno možete uzeti novi Hombox uređaj na sljedeće dvije godine naravno uz slogan SVE ZBOG VAS Slogan im je na mestu.Vidi se da oće zadržati korisnike po nihovim postupcima![]()
![]()
Ja sam mala bebica namiguša!
isto kao i korisnici BMWa i Opela i Mercedesa. Jadnici ko god je nazvao i zamolio da mu zamjene auto jer je vidio da je izasao novi model bio je razocaran.
Pa jel ti kada palo na pamet traziti ih novi Samsung recimo jer si kod njih kao kupio recimo D600 a vidio si da sada imaju neki bolji u ponudi?
Pa sad, kolko je taj uređaj bolji...
http://zombix.net/glob/2007/03/22/homebox-ii/
http://zombix.net/glob/2007/03/22/blokiralo-homebox/
Ovaj vikend sam isprobao homebox-call (znaci samo za pozive) i od tehnicke sluzbe VIPa saznao za neugodnu istinu da taj Sagemov homebox NE radi sa svim DECT telefonima. Naravno nisu mi mogli reci listu telefona s kojima radi pa su mi predlozili da isprobavam dok ne vidim koji radi :-)) Jos samo detalj, potvrdili su da homebox radi sa svim analognim telefonima ali eto tada nemas prikaz broja :-) JAKO, JAKO NEPROFESIONALNO (i mali hint, eksperimentom sam nasao da homebox radi sa Siemensom C200)
Zna li netko kako pojačati signalhsdpa na homebox II bijeli
mozes ga samo forsati. pojacati ga nemozes.
Bookmarks