Oćem ja probat.
Molim link.
over and out....
Davor
Nabavio sam Vodafone MonsterPack (flash+flex). Jedino je unutra LP0039, ali to se da reflashnut sa onim hrvatskim LP-om za 38R.
Pa ako se nekome da to probat (meni se ne da), da vidimo jel' se to može koristit za garanciju, zlu ne trebalo.
Imam također i Vodafone color-shemu i Vodafone live! color-shemu (oni sch fileovi). Mislim da bi to trebalo vratit v525 u originalno stanje u kojem je i kupljena, ali ne stignem sad to probavat. Velim, ak se nekome da probat...
TRIPLETS_G_0B.09.38R_V_LP0039_JPG_0B_TRIPLET_01_06 R_SE7408AXXF413B_1FF
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Oćem ja probat.
Molim link.
over and out....
Davor
Uređaj: V525@V620
Flash: triplets_g_0b_09_55r_lang002f_full_flash_for_mss
Flex: V620_Core_SE5109AXXXX056
Fora je u tome da se, bez obzira imao ti vodafone monster pack ili ne, moraju poklapat flex koji ti instaliraš i flex koji ti piše na naljepnici ispod baterije.
Npr. moj mob je došao sa:
SE7408AXXF40C6 i TRIPLETS_G_0B.8.8F5R_VA
Ja sam na netu našao taj isti flash, ali flexa nema nigdje. Ako ja stavim ovo kaj ste gore postali i u servisu mi pogledaju na naljepnicu, vidjet će da sam mijenjao neke stvari i baj baj garancija.![]()
Nadajmo se da do toga neće doći ili da će netko naći ovaj flex kaj meni treba.![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Pozdrav,Izvorno postao BlueDevil
Daj posalji meni - tocno to mi treba !!!
Poslao sam ti link na PM
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
victor GMS ti može "lažirat" broj flexa koji ti očitava mobitel tako ti odgovara onom na naljepnici.Izvorno postao ihaladin
Izvorno postao Ranger
Na koji način je to moguće i koji je, barem približno, postupak?
Uređaj: V525@V620
Flash: triplets_g_0b_09_55r_lang002f_full_flash_for_mss
Flex: V620_Core_SE5109AXXXX056
U P2K tools je također moguće promijeniti naziv verzije flexa.
@ Syon imam ti ja taj MP, ak ti se da igrati sa time uploadam ga...
Bookmarks