trgovao sam sa Vatrogascem... predmet trgovine nokia baterija ... dobio sam kaj sam tražio... i još je rekao da ako nebude valjalo da će uzet nazadocijena 5+ , nadam se da je i on zadovoljan
-poslovao sa clanom dollar sve se dogovorili poslao mu postom mobite i sve 5 preporucujem trgovimu sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=22599
trgovao sam sa Vatrogascem... predmet trgovine nokia baterija ... dobio sam kaj sam tražio... i još je rekao da ako nebude valjalo da će uzet nazadocijena 5+ , nadam se da je i on zadovoljan
danas se nasoa s Glavom, dobar dečko obavili poslic popričali i kući pjevajući, sve 5
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
poslovao sa članom Domba, sve proslo super, sve na vrijeme i pod dogovoru. sve preporuke
poslovao sa članom M4rk0 i zasad sve uredu.
![]()
![]()
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
poslovao sa Yo!Gurtom (ili kak se pise) sve 5
preporuka![]()
iPhone 5s 16 GB
Obavio posao s članom Renci, i čovjeku skidam kapu, toliko povjerenje imati u nekoga koga ne pozna, svaka čast. Da su svi ljudi na forumu takvi di bi nam bio kraj. Svakome preporučam posao sa njim
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ajde da i ja nesto napisem iako bas nemam obicaj, ali moram pohvaliti jednog clana.
Poslovao sa McLarenom i preporucujem trgovinu s njim, posten i iskren decko, svaka preporuka.
EDIT: I nije sve tak kak se cinilo, danas skinuo foliju sa ekrana i ekran je zguljen na jednom mjestu sto znaci da je folija skidana, a to mi nije receno...
![]()
Zadnji uredio RS4 : 26-03-2007 u 17:13
Trgovao s ovim clanovima u zadnjih tjedan dana:
iwek - poslao mu ppc postom, tj. frend je slao, sve 5, jedino kaj sam mu poslao 2 dana kasnije nego kaj smo dogovorili!
Durban - nasli se, zamijenili, ja zadovoljan
smogovac - nasli se, zamijenili, ja kasnio 15 min, ja zadovoljan
Trgovao sam s clanom bpodnar .
http://www.cafe.mobil.hr/member.php?u=12900
Sve proslo u najboljem redu.Uglavnom ja zadovoljan on zadovoljan.
Svakako ga preporucujem pozdrav
Poslovao sa Vido-m sve 5 prošlo, ja poslao, on poslao, ja zadovljan, on- nadam se!
Im great in bed
I can sleep for days
sve pohvale vatrogascu!!!
oglasnik.pforum - biker boy
takodjer i Biker boyu , sve preporuke
![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Trgovao s clanovima:
Vatrogasac - nasli se 1. put u kasini, al sam ja zaboravio donijet opremu od moba, pa sam drugi dan slupao auto
, a 3. dan sam konacno to dostavio do sesveta. Ocjena njemu: 6/5 radi strpljenja, meni 2/5 kaj sam to zaboravil.
Dubrava - nasli se u sesvetama, pogledao mob i hdd i sve 5. Ocjena 5/5
-po 2 puta poslovao sa clanom Don Dunbuska sve 5 kao i prvi put!
=preporucujem trgovinu sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=19516
Trgovao sa clanom Gocznet. On se nasao sa mojim frendom u ZGB i napravili prethodno dogovoreni deal. Ja malo doplatio, a on ubacio neke stvari koje nisu bile u oglasu.
Uglavnom, ocjena 5/5 za Gocznet-a![]()
Trgovao sa clanom dollars; naso sam se s njegovim frendom, razmjenili, malo smo se tesko nasli al kaj ces; ocjena 5 od 5
Never fear I is here!!!
trgovo sa članom kakosamlegenda,sve 5,preporuka onako kak je reko tako je i bilo
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
poslovao sa rencijem, sve proslo u najboljem redu...
rado i ostvario prodaju na ovom forumu ali to mi se ne dozvoljava jer nemam 30 postova a glupo mi je nabijat preglupe postove cijeli dan da bi mogo ostavit oglas da prodam moitel.....
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
Trgovao s članom vladobrad- ljepo se našli, ja njemu novce on meni karticu i ja zadovoljan. Preporučujem trgovinu s dotčnim članom.
CARpeDiem*
Trgovao po prvi puta sa članom Smogovac,a trgovina se pretvorila u pravi cirkus koji bi ukratko vrlo rado podijelio sa Vama.
Dakle sa Smogovcem se dogovarao 5-6 dana oko kupovine moje Motorole L7,i
kad se čovijek uvjerio da mi neće spustiti cijenu pristao na moju,traženu.
Našli se jučer 10.04. oko 2h ispred Lisinskog,donio ja mob. zapakiran u kutiji,i
rekao:Evo,pošto se po prvi put srećemo i tržimo,tu ti je mob.,probaj ga,da nebi poslije bilo problema,ja sam ga koristio par dana i sve radi o.k.
No Smogovac ne samo da nije probao mob. nego nije ni kutiju otvorio,već reče:
Ma sve je o.k.
Pošten dečko pomislih,no svejedno radi sebe nazvah ga za sat-sat i pol i pitah
jel sve u redu i jeli zadovoljan mobitelom,našto on odgovori :Je sve je o.k.,
zadovoljan sam mobom.
No predveče stiže prva od mnoštva poruka u kojoj piše da mob. čita memorijsku karticu od 1GB ali neće spremati slike na nju,te da će mi vratiti mob. osim ako "jako ne spustim cijenu",jer ga takvog nemože nikome prodati.
Nebudi ljen nazovem ja njega i priznam mu da pošto je mob. takoreći nov da ja nisam imao memorijsku i da to nisam ni probao,ali sam obavio poduži razgovor sa frendom koji radi u jednom od najpoznatijih servisa mobitela u Zg
i da mi je poručio da je to nemoguće te da slobodno drugi dan dođemo kod njega u servis da nam objasni i pokaže da je problem u kartici a ne u mobu.
Međutim Smogovac je to odbio i inzistirao da mu vratim novce odmah ujutro,te slao poruke do ponoći dok konačno nisam ugasio mobitel.
No ujutro obrat kao na filmu,čim sam upalio mob. stiže njegova poruka da je probao mob. sa karticom od frenda 512MB i da je sve u redu.
Hvala bogu,rekoh,jer sam već i ja vjerovao da nešto stvarno ne valja sa mobom,i konačno zaboravih na sve to.
Ali evo Smogovca popodne opet sa porukama da mobitel ipak nije ispravan,
te da malo sprema malo nesprema slike na memo karticu,i da ne želi više rasprave oko vraćanja novaca.
Sada već totalno van sebe ponudih mu opet odlazak kod frenda u servis pa ako treba i stavljanje najnovijeg softa u mob. na moj račun,no on to sve odbija i želi što prije novce nazad,jer sad već mob. uopće ne čita memo.
Zovem opet frenda u servis za savjet,a on mi doslovno kaže"Ma daj otiđi
po taj mob. vidiš da imaš posla sa nekim seronjom,vrati mu novce i uzmi mob.
nazad,L7 vrijedi tih 650KN,prodat ću ti ga ja u servisu,stalno me traže jeftiniji
a dobar mob."
I tako ja otiđoh ponovo iz Vel.Gorice do grada no ovaj put za svaki slučaj uzeh od frenda memorijsku od 1GB reko ipak da probam......
Dođe Smogovac,pruži mi mob.,priča kako je on prepošten da bi zajebavao nekog bez razloga.....itd........itd.............
Nebudi ljen stavih ja onu memorijsku što sam ponio u mob. i vidi čuda.............Mobitel najnormolnije spremi slike na memorijsku.
Ali na moju neće reče Smogovac,probam sa njegovom (usput jeftilen),i stvarno neće.
Reko pa vjerojatno ti je memorijska oštećena ili jednostavno ne radi iz nekog razloga sa Motorolom,evo dam ti ja ovu svoju memorijsku s kojom savršeno radi a ti meni tu tvoju s kojom ne radi i stvar riješena.
Ali ne ,nemogu je ja poslije nikome prodati.....šta ako me poslije neko bude zvao,nebi ja ............daj ti meni ipak vrati novce,odgovori Smogovac.
E da,i imam ti ja frenda,kojem ju možeš prodati,daj mi vrati novce pa ako hoćeš dam ti njegov broj,možeš ju prodati još danas..........da ne povjeruješ!
Konačno svatih s kim imam posla,pružih mu onih 650kn,rekoh da me više nikada nije nazvao,i obećah ovu pričicu na forumu.
Ljudi moji,ne smatram se oličenjem poštenja i dobrote ali čega sve ima........da čovijek ne povjeruje.
Nije mi žao gubitka novaca na benzin i silne poruke i zvanja (naravno samo sa moje strane),ali baš me zanima Vaše mišljenje o ovakvom slučaju i šta bi Vi
napravili da ste na mom mjestu,a naravno ovo je apel svima onima koji još
nisu trgovali sa članom Smogovac da to nikako ni ne pokušavaju,ukoliko ne žele primati pozive i sms-ove do duboko u noć,a nakon par dana vraćati novce za ispravan,uredno prodan mobitel.
I na kraju,pošto svaki novčić ima dvije strane baš bi volio da se javi član
Smogovac da čujemo i naučimo nešto o tome koliko čovijek može ići nisko
i pokušati pobiti činjenice lažima,a on je izgleda u tome majstor.
Ocijena: S R A M O T N O !!!![]()
![]()
![]()
Bookmarks