Pogledaj negdje u postavkama za slikanje da ti možda nije isključen zvuk "okidača"... ili su ti možda svi zvukovi isključeni, pa se zbog toga ne čuje...![]()
dakle, nije nista strasno ali, kad slikam fotke ne cuje mi se uopce nikakav zvuk. odem u postavke i imam ponudjena 4 zvuka kamere, i koji god odaberem nista se ne cuje. nije da mi je to neka velika greda, al me malo smeta. jel se to jos nekom dogodilo?
....Tab Maniac.....
Pogledaj negdje u postavkama za slikanje da ti možda nije isključen zvuk "okidača"... ili su ti možda svi zvukovi isključeni, pa se zbog toga ne čuje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koliko ja vidim u postavkama kamere ima smo opcija za odabir jednog od 4 zvuka. a u profilu su mi ukljuceni svi zvukovi. fakat ne znam...
....Tab Maniac.....
I meni se dešava ista stvar i ne mogu skontati zašto!
nema vece face od Isusa
mozda je stvar u softu. koju verziju firmwarea imas? moja je 4.0632.0.38 13-10-2006 RM-92
Zadnji uredio ira : 22-03-2007 u 10:20
....Tab Maniac.....
ja cujem zvuk fotica
probaj malo potraziti
ma sve sam procackala...![]()
....Tab Maniac.....
kako se ono provjeri verzija softa? ma sad cu pokusati procacxkati po njemu
nema vece face od Isusa
zadnja verzija kazes? a onda brijem da ce mob ici na servis u mobis ak ne prokljuvim kaj je...
....Tab Maniac.....
Meni se ista stvar događala...to ti se sigurno događa na profilu "Općenito", jelda? Probaj prebaciti na profil "Vani" ili napravi neki svoj osobni profil i čuti će ti se zvuk fotića normalno!
To je očito neki bug na softveru...
Bom Chicka WahWah
ju smart boj!!!!!prebacila sam profil na vani i sad se cuje. ali i dalje mi je to blesavo da mi se ne cuje na opcenito.koja im je to fora? fakat kretenski.
....Tab Maniac.....
Znam da je totalno glupo, ali bolje da ne radi zvuk samo na jednom profilu nego na svima...meni je fora napraviti si neki svoj profil, dam mu neko cool ime i onda mi to ime stoji gore kod sata, tak da ja profil "Općenito" nisam baš ni koristio...
Najbolje da pitaš u Mobisu zakaj je to tak, makar mislim da to nije sad tak neka greška oko koje treba dizati frku i furati mob na servis...
Bom Chicka WahWah
skuzila sam u cemu je caka. mora biti ukljucen zvuk tipkovnice u profilu i onda radi. a mogla sam se zaklet da sam to vec probala i da nije islo. hmmm. nevermind, silly me.![]()
....Tab Maniac.....
svejedno je blesavo da mora biti uključen zvuk tipkovnice, pa da bi se čuo "klik" fotića..... zvuk tipkovnice uvijek isključujem, jer se tako štedi baterija, a i nervira me dok pišem SMS...
Srećom, na N73 nije tako... (a i ne znam na kojem još ima problem, osim na tom N80)
evo prvjerio sa veryiju software-a v4.0623.0.42 20-09-2006 RM-92!
Dali neko zna dali je velika razlika izmedju ovog mojeg i ovog novijeg? Neznam dal da ga apgrejtam... sta vi kazete?
nema vece face od Isusa
Bookmarks