U poslijednje vrijeme imam probolema sa spajanjem preko Bluetooth-a,prepozna ona mob ili racunalo ali kad se treba spojit ili poslat nekakav file ponekad se spaja po minutu dvije i onda pukne veza!Stvarno ne znam u čem je štos?
U poslijednje vrijeme imam probolema sa spajanjem preko Bluetooth-a,prepozna ona mob ili racunalo ali kad se treba spojit ili poslat nekakav file ponekad se spaja po minutu dvije i onda pukne veza!Stvarno ne znam u čem je štos?
Ja sam baš neki dan prebacivao neki filmič s takvog moba na komp i sve je bilo ok.
Tapir rules!
haha,ljepo da si to čovjeku nabio na nosIzvorno postao >>RENEGADE<<
Nisi jedini. I mom se frendu to događa. Jedan dan radi a jedan ne![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
E baš to jedan dan radi,a drugi nema šanse da se spoji!Izvorno postao Atno
![]()
Mozda malo offtopic jer mi se neda traziti jel bilo pitano ali jel zna netko mozda kako instalirati javino bilo sta program ili igricu na 6230 naravno?? Frendu posaljem bluetooth-om neku java igricu a mob mu je ne prepoznaje i nemoze nikako instalirat!![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Probaj resetirat mob,meni na ngage nikako nije radio BT ni sa kompom ni sa mobovima drugim,ali kad sam je resetirao proradilo sve ko metak,mislim naravno na HARD RESET!
Jel zna netko kako konfigurirati Bluetooth kaj je priključen na USB u komp. Fora je u tome kaj mogu slati s kompa slike i gluposti na 6230, ali mi mobitel neće pronaći uređaj na kompu...tak da niš ne kužim...pomoć?
Bom Chicka WahWah
jesi instaliro drivere za bluetooth na kompu?
da nije stavio drivere nebi mogao slat s kompa na mob!!pogledaj na kompu u opcijama od BTa dal si stavio ''visible to all'' il nes slicno!ako nije to neznam sta bi drugo moglo bit....
a ustvari mi nije jasno uopce kako je moguca samo jednosmjerna komunikacija kda moras uparit uredjaje da bi uopce mogao s jednog na drugi poslat....ne kuzim...
to je moguce jedino sa kompa uz pomoc PCsuite-a za s40 telefone!!!
Bookmarks