@libom:nije ta,ali hvala![]()
imam jednu zamolbu vjerojatno sam oftopic al da neotvaram post nedavno sam naletio na protestovu stranicu i ima gro dobrih stvari al nigdje nepise koje pa ak neko mozda zna nek mi napise please tnx![]()
zna možda tko onu stvar sa najave za "terminal" rtl-a?
hvala
Ola! Zna tko koja pjesmica pici na vip reklami, mislim da je zadnja 'novija' reklama.. Nesto sa violinom ide.. Onaj orao se razletao i djevojcica skakuce (prikazuje njene cipelice).. Prvo ide laganini, i onda neki lik na mikseti nesto klikne itd.. Pliiiiiz neka mi netko kaze.. Btw, nema je na vip stranici u sekciji "glazba sa vip reklama" (tako nekako).. Help, help, heeeeeeeelp...................
![]()
može neko skinuti zvuk sa nove koline rekalme ono kada lik i cura sjede na klupiti i onda se on javi na bocu kole
Jel zna neko koja je ovo pjesma ide nekako ovako: " come on, come on what you thinking come oooonnnnn"????? pomozite treba mi pjesma da je skinem!!!!
snimio sam mali dio na mobitel i prebacio u komp!!!! pa ako neko može pomoć neka ostavi mail pa ću mu poslat ima samo 255 KB!!!!! POMOĆ
Zna li neko koja je ono pjesma u onoj reklami za Kras Griote, jako je poznata a nemogu se sjetiti?
loona-hijo de la luna...mislim da je ta ili navidad..al' navidad znači božić onda e ona prva...
tonto el que no entienda
cuenta una leyenda
que una hembra gitana
conjuro a la luna hasta el amanecer
llorando pedia
al llegar el dia
desposar un cale
tendras a tu hombre piel morena
desde el cielo hablo la luna llena
pero a cambio quiero
el hijo primero
que la engendres a el
que quin su hijo inmola
para no esta sola
poco le iba a querer
estribillo
luna qieres ser madre
y no encuentras querer
que te haga mujer
dime luna de plata
que pretendes hacer
con un nino de piel
hijo de la luna
itd.
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pjesme od SVIH csi su od the who!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pjesma iz reklame za griote- umjetnost zavodenja....?
plizzzz netko....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pjesma iz reklame za Pepsi?![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
dali moze tko nabaviti onog starog iz tele2 reklame sto psuje(j***m vam majku lopovsku)?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
kako se zove nova pjesma iz reklame za Tuborg?
Ima ih vise.
Ja znam za C. Wolf - Instict i David Tort & Dj Ruff meets DJ Disciple - Changes (nYc Sexy Mix) (to sam negdje procitao da su u reklami, mada mi nesto nisu poznate iz iste).
Pogledaj na www.tuborg.co.yu, pa onaj zvucnik u donjem desnom uglu.![]()
|Think again.|
evo za one kaj su trazili pjesmu iz reklame za griote
loona- hijo de la luna
http://rapidshare.com/files/16341274...de_la_Luna.zip![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kako se zove pjesma koja je prije koju minutu bila u Nova Lova, full stara disko pjesma, ženski vokal, nešto kaže (nisam uhvatio točno šta) i onda "I'm gonna catch you" i svako toliko ponavlja isto to. Hvala!
.dali neko ima onu stvar: zeko zna..reklama za simpu...
nabavila , hvala!!
Zadnji uredio lili : 27-03-2007 u 14:21
Bookmarks