evo da se i ja pridodam...u zadnjih par dana imao sam dosta poteškoča s t pizdicama...
1.kada me neko poziva ili ja nekoga pozivam poziv se preusmjeri na neki divlji broj,a nemam nikakva preusmjerenja,npr. frend me zove i pise mi njegovo ime a dobijem lika i trazi ljubicu,ja nekog pozivam i dobijem sasvim desetu osobu,i tako nekoliko puta u zadnjih par dana,no ok to ce se rijesit,dosli su romeri bazne stanice su opterecene sve mi je jasno...
2.zvao sam SZk da mi objasne neke transakcije (prepaid sam) jel novac s racuna je misteriozno nestao,na što ce oni da mogu provjeravat transakcije u posljednja 24h samo,dobro ok recite mi koga sam zvao kaze zena zvali ste vipov broj jucer 15min iza ponoci,na upit koji vipov broj(lol ne mjesecarim i nisam lud,niti se pucam sa drogama(osim ponekad...hehe),spavo sam) da oni taj broj ne vide...pa tuko kako znas da je vipov broj,na sto je nastao muk...
Zatrazio sam da razgovaram s nekim nadređenim(mislim nije agent ništa kriv ali me interesiralo objasnjenje),javi mi se neki djecji glasic i pocne puhat staub secer s krafni u oci preko telefona,objasnim da trosim na prepaidu preko 1000 kn mjesecno da je pristup korisniku krajnje neprofesionalan,da su im objasnjenja NELOGIČNA i da graniče s zdravim razumom...opet muk
i što čemo sad???
uputite pisanu pritužbu,ali kaže da pošaljem kopiju O.I.,zašto O.I. pa imam puk to vam je dovoljno NE ŽELIM poslat svoje podatke jel niste ni porezna,ni policija ni nikoji k od ovce da vam dam svoje podatke..opet muk,možete ali pritužba neće bit rješena...!!!???
šta mi ostaje???uzet puk i odabrat drugu mrežu...
i da puno boca plina i u savsku...i jednu šibicu...

Bookmarks