Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 33 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 816
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post T-mobile- kritike/pohvale korisnika

Ova tema služi samo i isključivo za opravdane i utemeljene kritike/pohvale prema mobilnim providerima, njihovim uslugama, podršci, cjenama i sl.
    Ako napišete da nešto ne valja, očekuju se i razlog i to valjani.

Izrazili ste želju za mjestom gdje možete napisati što vas smeta, to vam je omogućeno, a od vas se traži dostojan nivo kulture i poštivanje pravila ponašanja ovog foruma.

Pravilnim ophođenjem ovakva tema može pomoći i budućim i sadašnjim korisnicima

Bilo kakva prepucavanja, offtopic, psovke i slično bit će kažnjeni bez upozorenja.

Osim ove teme, možda će vas zanimati i ovo:

TELE2- kritike/pohvale korisnika

VIP- kritike/pohvale korisnika

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da probijem led
    meni je u zadnje vrime t-mobile postao ok. Svidio mi se onaj web'n'walk za simpu, sada se čak planiram premjestiti na pretplatu, da mogu koristiti 1gb.. naravno, uz to bi valjda trebao novi uređaj pasti.
    inače što se tiće cjena, malo su skupi prema drugim mrežama i fixnoj liniji, tako da su mi svih 7 najdražih iz drugih mreža, pa je ajmo reći dobro..
    a kod pretplate mi se najviše sviđa ono 250 besplatnih poruka za 25 kn..
    ma za sada, sve pohvale

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao a.k. Pregledaj post
    evo da probijem led
    meni je u zadnje vrime t-mobile postao ok. Svidio mi se onaj web'n'walk za simpu, sada se čak planiram premjestiti na pretplatu, da mogu koristiti 1gb.. naravno, uz to bi valjda trebao novi uređaj pasti.
    inače što se tiće cjena, malo su skupi prema drugim mrežama i fixnoj liniji, tako da su mi svih 7 najdražih iz drugih mreža, pa je ajmo reći dobro..
    a kod pretplate mi se najviše sviđa ono 250 besplatnih poruka za 25 kn..
    ma za sada, sve pohvale
    Samo pripazi, jer se na pretplati 7 najdražih naplaćuje 25kn mjesečno.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iako sam pretplatnik T-mobilea i nikad mi nisu nešto zeznuli, uvijek imam onaj latentni osjećaj da me pljačkaju, da im puno dajem i da su preskupi u odnosu prema TELE2 mreži. Imaju jako sukupi roaming i to mi najviše smeta!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedy_220 Pregledaj post
    smradovi nesposobni... ...danas sam zvao szk da pitam zast mi je dsl tak spor(up8,dl60) i pita lik za broj,nest provjerava,kaze da se ne javljam na telefon(fiksni) a uopce nije ni zvonio, i kaze da je s vezom sve uredu i ja opet pitam kak je sve uredu kad ja placam vecu brzinu od one koju dobivam(5GB 138kn 1mbps) a on meni gdje zivite,ja kazem u kutini onda on nest tipka(cuje se)pa mi sere da je na podrucju kutine previse korisnika na jednoj centrali(tak su mi rekli i prosli put kad sam zvao zbog brzine dsl-a) i onda sam poklopio slusalicu

zakljucak:smradovi nas pljackaju,idemo ih zajebat i prebacit se na optimu
    Sam da mi je znati kako misliš surfati preko ADSL-a u Kutini u kojoj Optima, a ni jedan drugi provider ne nudi svoje usluge?

On topic: Do sada u zadnjih 5-6 godina koliko sam korisnik T-Mobile nisam imao nekih konkretnih problema i zamjerki, osim eventualno cijena poziva. Zato uz tarifu Flex 60 mjesečno ddam još 100 kuna za Umlimited, pa sam miran. Ionako skoro svi brojevi su mi u istoj mreži.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    Iako sam pretplatnik T-mobilea i nikad mi nisu nešto zeznuli, uvijek imam onaj latentni osjećaj da me pljačkaju, da im puno dajem i da su preskupi u odnosu prema TELE2 mreži. Imaju jako sukupi roaming i to mi najviše smeta!
    evo da i ja damo pokuju pohvalu ili bolje rečeno kritiku,u potpunosti se slažem s članom mateob,ja sam također preplatnik t-mobilea i to dosta dugo,nikad nisam imo značajne probleme jedino kad idem u roaming,tj.kad putujem e tu su me najviše oženili do sad (išo na 7 dana u irsku i oženili me za 600kn (nije puno) ali od toga 10 poziva u trajnju 2 minute i nešto sitno poruka oko 30,ali ih ne shvačam imao sam 40 neuspješnih uspostavljenih poziva (nikako da me spoje sa Hrvatskom) i normalno to su mi masno naplatili skoro je ispalo 2 kn po tom pozivu),pa tako da jedini minus im tu dajem,o skupoči da i ne govorim ako ih uspoređujem sa tele2 i sve razmišljam da kad mi istekne ugovor da se preselim negdje drugdje jel sam osto kod njih samo radi broja
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kritikka T-mobilu za to što već 4-5 dana nadograđuju sustav pa se nemože koristiti usluga "SMS info račun" na pretplati. Interesantno je to da baš pred kraj mijeseca.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    4.130
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.130, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni cjeli mjesec od 1.05 do dana današnjega nema ni bajta prometa po računima !
    dakle imam firmu sa hrpom telefona i internet SIM-ova, a nikakve kontrole...
    čak i VOICE mjenjaju svaki put kada pregledavam račune ?!?...uvjek je drugačije...kako ?, e to nemam pojma...valjda se naknadno sjete da su nešto zaboravili dodati ...
    ...ima li negdje nešto debilnije ?

podrška..."strpite se, manji tehnički problemi, nadogradnja , bla-bla..."

prekrasno...jedva čekamo rezultate na listićima...
    čak su potaknuli i društvene igre u vidu "klađenja", koliki će kome biti račun...
    ...ah da...ja to trebam naravno i platiti, jedino je to problem...
    inaće imam sve snimljeno, i slike i tablice , i video clipove kod pretraživanja računa...no koliko će to sve imati smisla ne znam...

PS. prošli mjesec sam preplatio račune !!!, a neke čak nisam ni želio platiti jer su očigledno bili krivi...što su poslej potvrdili, ali sve mi se čini da ni ovaj mjesec neće biti sve čisto...

Nekako podsjeća na VIP i ovrhu na nešto za što sam imao uredno potvrđen od one "čaplje" dokumenat da je bila greška od VIP-a !!, ali eto netko je tužio (bez obavjesti ?!?) i sud donesao presudu !!! uradio ovrhu ?!?, bez da sam opće bio upozoren !!!
    pravna država...što je to ? (istina radilo se o malenom iznosu , nešto preko 1000 kn), ali ipak jadno je to

Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo jedne kritike..
    u mnogim t-centrima nemaju mobitele koje imaju u ponudi na site-u, samo u zg-u mi se čini da ima svašta..

npr kod mene nema: n73, n95, compact, vario... i to još od davno nema..

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je jedan od glavnih razloga zašto će moja firma do kraja godine ugasiti sve T-mobile brojeve i kompletno prijeći na Tele2.
    Već zadnje dvije godine kad idem produživati ugovore u T-centru u Karlovcu nikada nemaju ni četvrtinu mobitela koje imaju navedene na webu i u cjeniku. A samo 50 km dalje u Zagrebu imaju skoro sve mobitele. I ja njih molim da jel mi mogu nabaviti mobitele iz T-centra u ZG i nikad ništa, jer oni spadaju pod Rijeku, a i ne da im se očito zamarati s time.
    Pazi, ja produžujem ugovore za 7 pretplatničkih brojeva, a oni mi nisu u stanju nabaviti ni mobitele koje bi trebali imati. Ja NJIH molim da potpišem ugovore na još koju godinu, a zapravo bi oni mene morali moliti i nuditi mi svakakve pogodnosti i mobitele!! To nema nigdje na svijetu!
    I uvijek čekam po pola sata u redu, jer su u istom redu oni koji idu platiti račun za telefon, oni koji se idu žaliti na račun, oni koji uopće ne znaju što žele, pa navrate malo daviti i ja koji sam poslovni korisnik i točno znam što želim i bio bih gotov za 5 minuta, a ovako moram stajati u redu s penzićima kao da čekam red za crni kruh.
    I zahvaljujući njihovoj takvoj poslovnoj politici sada imamo samo 4 t-mobile broja u firmi, a do kraja godine ćemo ih imati ravno 0 i hvala Bogu više nikada neću morati ići u taj prokleti rozi dučan.

Ispričavam se, ali morao sam to izbaciti iz sebe

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Bodovi
    4.130
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao grgohrhb Pregledaj post
    Danas radi provjera stanja na računu kod T-mobilea.
    da...radi, ali i dalje bez GPRS prometa !
    ili je promet do 18-toga ?...i nemam nikakve šanse da znam koliko je potrošeno W&W , i kaj je najgore, ni VOICE nije kako treba obračunat tako da je to sve bez ikakvog smisla...

ne funkcionalno...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A samokontrola? Neda mi se tražiti ali mislim da u općim uvjetima nije nigdje navedeno da je operater dužan nuditi uslugu provjere stanja na računu. a u općim uvjetima je navedena jedino spika tipa da u godinu dana ne smije biti više od 30 dana u kojima će biti ispad mreže.

Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Do sada u zadnjih 5-6 godina koliko sam korisnik T-Mobile nisam imao nekih konkretnih problema i zamjerki, osim eventualno cijena poziva. Zato uz tarifu Flex 60 mjesečno ddam još 100 kuna za Umlimited, pa sam miran. Ionako skoro svi brojevi su mi u istoj mreži.
    Hmm da, tu je još i uspostava poziva 25 lipa, a s obzirom na mnogo kratkih poziva (do pola minute), cifra se gomila lagano ali sigurno, a pogotovo kad se nazove van mreže, brzo se pojede taj Unlimited. Blago tebi kad su ti svi na istoj mreži, što se mene tiče, tako ograničiti komunikaciju mi je apsolutno nemoguće, tako da najviše volim Knockout.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777 Pregledaj post
    To je jedan od glavnih razloga zašto će moja firma do kraja godine ugasiti sve T-mobile brojeve i kompletno prijeći na Tele2.
    Već zadnje dvije godine kad idem produživati ugovore u T-centru u Karlovcu nikada nemaju ni četvrtinu mobitela koje imaju navedene na webu i u cjeniku. A samo 50 km dalje u Zagrebu imaju skoro sve mobitele. I ja njih molim da jel mi mogu nabaviti mobitele iz T-centra u ZG i nikad ništa, jer oni spadaju pod Rijeku, a i ne da im se očito zamarati s time.
    Pazi, ja produžujem ugovore za 7 pretplatničkih brojeva, a oni mi nisu u stanju nabaviti ni mobitele koje bi trebali imati. Ja NJIH molim da potpišem ugovore na još koju godinu, a zapravo bi oni mene morali moliti i nuditi mi svakakve pogodnosti i mobitele!! To nema nigdje na svijetu!
    I uvijek čekam po pola sata u redu, jer su u istom redu oni koji idu platiti račun za telefon, oni koji se idu žaliti na račun, oni koji uopće ne znaju što žele, pa navrate malo daviti i ja koji sam poslovni korisnik i točno znam što želim i bio bih gotov za 5 minuta, a ovako moram stajati u redu s penzićima kao da čekam red za crni kruh.
    I zahvaljujući njihovoj takvoj poslovnoj politici sada imamo samo 4 t-mobile broja u firmi, a do kraja godine ćemo ih imati ravno 0 i hvala Bogu više nikada neću morati ići u taj prokleti rozi dučan.

Ispričavam se, ali morao sam to izbaciti iz sebe
    Lijepo nazoveš službu, zamoliš za te kontaktiraju za uređaje, i oni te nazovu i sve ti ponude, i sami ti dostave mobitele koje hoćeš doma. U slučaju da hoćeš produžiti ugovor to ide i preko faxa, ne moraš ići u prodajno mjesto, pogotovo ne T-centar, samo nazoveš i čekaš doma...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zvao sam ja i SZK i žalio se, ali nisu mi ponudili ništa od toga što si naveo.
    Sad po novom su počeli malo popuštati s birokracijom, npr. ne trebam više nositi sa sobom kopiju obrtnice.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ako znaš da se može zašto sam ne pitaš???
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SE W850i
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dosta me smeta ko t-mobile što su cijene starijih modela dosta skupo,najbolji primjer W850i,a to što i nemaju baš neku ponudu mobitela,vip ima daleko široku i raznovrsniju ponudu
    Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
    Carpe diem

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777 Pregledaj post
    moram ti priznati da ćeš se jako usrećiti...
    lol

s konja na magarca.

a što se tiče ovoga što je netko spomenuo, postoji telesales grupa koji ti mogu omogućiti sve ovo što tebi treba.

a uz to, svaki korisnik je jednako važan - zato svi i čekate u jednom redu.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    moram ti priznati da ćeš se jako usrećiti... s konja na magarca.
    Već je pola firme na Tele2 i nikakvih problema nema, tako da ne znam o čemu pričaš. Jedino što su tele2 računi osjetno manji od t-mobile računa, a to je ono što je bitno.

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slazem se tobom za racune..uz to ponuda i cijene uredjaja u T-Mobile VPN usluzi je ocajna.Jedno sto ih spasava je dobra pokrivenos na moru ( govorim iz osobnog iskustva )
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, ja danas moram pohvaliti i pokuditi t-mobile. problem je otrilike ovakav;

posto imam opciju tulum aktiviranu od samih pocetaka, i ja znam da mi svakog trećeg u mjesecu treba skinut 15 kn sa računa, a aovom novom solucijom da su razgovori od 19-07 besplatni, imao sam poziv upucen poslije pola noci, dakle tip aoko pola jedan ujutro, prema 098 broju, i naravno, skinuli su mi sve sa racuna jer je 4. u mjesecu, al ja nisam dobio nikakvu SMS obavijest da mi istice opcija i da ako zelim koristit po novim uvjetima da produzim, nego mi je to tek doslo ujutro danas, oko pola 9. i zovem ja SZK, kazem sve ovo, i kaze meni teta s ugodnim glasom da je to ok, al da oni ne salju vise obavijesti u noci da su se korisnici zalili da im to smeta. reko meni ne smeta, meni vise smeta to sto su mi skinute pare sa racuna. i kaze zena ok, napravit cemo zalbu i bit ce vam vjerojatno vracen cjelokupan uznos, i nakon nepuna 3 sata tako je i bilo.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, i meni su u SZK rekli da je bio jedan dan "rupa" kada nisi mogao produžiti Tulum opciju, odnosno aktivirati ovu novu. Znači, morate voditi računa oko prebacivanja na ljetni Tulum.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako je, a ako se i dogodi ovo što se dogodilo i meni, samo kažeš da napišu prigovor i stvarno su ažurni. ja stojim iza činjenice da nitko nije savršen i da svatko može pogriješit, al ju zato mora i ispravit. što su oni u mom slučaju korektno i napravili.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia
    Operater
    dojčetelekom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kakva objašnjenja

evo da se i ja pridodam...u zadnjih par dana imao sam dosta poteškoča s t pizdicama...

1.kada me neko poziva ili ja nekoga pozivam poziv se preusmjeri na neki divlji broj,a nemam nikakva preusmjerenja,npr. frend me zove i pise mi njegovo ime a dobijem lika i trazi ljubicu,ja nekog pozivam i dobijem sasvim desetu osobu,i tako nekoliko puta u zadnjih par dana,no ok to ce se rijesit,dosli su romeri bazne stanice su opterecene sve mi je jasno...

2.zvao sam SZk da mi objasne neke transakcije (prepaid sam) jel novac s racuna je misteriozno nestao,na što ce oni da mogu provjeravat transakcije u posljednja 24h samo,dobro ok recite mi koga sam zvao kaze zena zvali ste vipov broj jucer 15min iza ponoci,na upit koji vipov broj(lol ne mjesecarim i nisam lud,niti se pucam sa drogama(osim ponekad...hehe),spavo sam) da oni taj broj ne vide...pa tuko kako znas da je vipov broj,na sto je nastao muk...
    Zatrazio sam da razgovaram s nekim nadređenim(mislim nije agent ništa kriv ali me interesiralo objasnjenje),javi mi se neki djecji glasic i pocne puhat staub secer s krafni u oci preko telefona,objasnim da trosim na prepaidu preko 1000 kn mjesecno da je pristup korisniku krajnje neprofesionalan,da su im objasnjenja NELOGIČNA i da graniče s zdravim razumom...opet muk
    i što čemo sad???
    uputite pisanu pritužbu,ali kaže da pošaljem kopiju O.I.,zašto O.I. pa imam puk to vam je dovoljno NE ŽELIM poslat svoje podatke jel niste ni porezna,ni policija ni nikoji k od ovce da vam dam svoje podatke..opet muk,možete ali pritužba neće bit rješena...!!!???

šta mi ostaje???uzet puk i odabrat drugu mrežu...

i da puno boca plina i u savsku...i jednu šibicu...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao brabus Pregledaj post
    evo da se i ja pridodam...u zadnjih par dana imao sam dosta poteškoča s t pizdicama...

1.kada me neko poziva ili ja nekoga pozivam poziv se preusmjeri na neki divlji broj,a nemam nikakva preusmjerenja,npr. frend me zove i pise mi njegovo ime a dobijem lika i trazi ljubicu,ja nekog pozivam i dobijem sasvim desetu osobu,i tako nekoliko puta u zadnjih par dana,no ok to ce se rijesit,dosli su romeri bazne stanice su opterecene sve mi je jasno...

2.zvao sam SZk da mi objasne neke transakcije (prepaid sam) jel novac s racuna je misteriozno nestao,na što ce oni da mogu provjeravat transakcije u posljednja 24h samo,dobro ok recite mi koga sam zvao kaze zena zvali ste vipov broj jucer 15min iza ponoci,na upit koji vipov broj(lol ne mjesecarim i nisam lud,niti se pucam sa drogama(osim ponekad...hehe),spavo sam) da oni taj broj ne vide...pa tuko kako znas da je vipov broj,na sto je nastao muk...
    Zatrazio sam da razgovaram s nekim nadređenim(mislim nije agent ništa kriv ali me interesiralo objasnjenje),javi mi se neki djecji glasic i pocne puhat staub secer s krafni u oci preko telefona,objasnim da trosim na prepaidu preko 1000 kn mjesecno da je pristup korisniku krajnje neprofesionalan,da su im objasnjenja NELOGIČNA i da graniče s zdravim razumom...opet muk
    i što čemo sad???
    uputite pisanu pritužbu,ali kaže da pošaljem kopiju O.I.,zašto O.I. pa imam puk to vam je dovoljno NE ŽELIM poslat svoje podatke jel niste ni porezna,ni policija ni nikoji k od ovce da vam dam svoje podatke..opet muk,možete ali pritužba neće bit rješena...!!!???

šta mi ostaje???uzet puk i odabrat drugu mrežu...

i da puno boca plina i u savsku...i jednu šibicu...

Pa zašto ne poslušaš i ne pošalješ pritužbu? Jesi o tome razmišljao??? Ako imaju takve procedure onda ih se valjda trebaš pridržavati a ne molit djecu koja jedu krafne za neke druge opcije....
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 33 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  2. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  3. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke