Stvarno ne znam do čega je... Kabel je kod mene radio. Istina da se malo klima kad se priključi na mobitel, ali to je zato što nije orginalan. Ja sam često kod nekih prijašnjih mobitela imao problema s kabelom, ali uvijek je bilo do kompa, jer budimo realni, kolika je uopće mogućnost da se kabel ošteti? Jedino ako se baš počupa...a ja sada nahvalio futuramu a nakraju mi kabl od mobitela USB uopće neradi...neznam jel čovjek kriv ili nije jer kada mi je došao mobitel prvi dan se jako jako jako klimalo..a drugi dan eto kabl nevalja..upoće neradi tako daneznam šta sada..
Pokušaj otvoriti temu u BenQ-Siemens podforumu, pa možda tamo netko ima neko rješenje. Stvarno mi je žao da je do ovoga došlo...![]()
Zadnji uredio Futurama : 11-03-2007 u 22:02
trgovao sa sodomom, i sve 5 s moje strane...
složio sam wlan bez pol beda, radi savršeno...
chlan blozer
w810i
6/5
sve kak je rekao, nashao se sa mojom curom, predao, placheno, cura isprobala, bio strpljiv i tak to...poshto se nije upucavao curi- jedan bod vishe![]()
Futurama eto opet da ga pohvalim,....pošto mi je usb riknuo poslao mi je plavi zub za komp i sve riješeno![]()
ja imam samo pohvale vezano za trgovinu s rospayom, ne kužim čemu ovo...
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Evo trgovao a khideg_om...
što se tiče same maske, sve 5/5
što se tiče čeknja, to je bilo malo duže, ali zbog kvalitete maske (ne i tipkovnice), to je prolazno...
A kad sam napomenuo već tipkovnicu, onda samo mogu reć da sam njenom kvalitetom razočaran, tika 0 je malo napukla, "kosa" je... 1/5
Ali sa originalnom tipkovnicom, sve je super...
No zbog kvalitete kućišta![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nedu mu se a jako je jednostavno.
polslan mu e700 da provjeri dal radi flat i ak radi kupuje ga a ak ne vraca ga to bilo prije valjda 2 mj a flat ne radi a od moba nis ne javlja se na pozive i gasi mob...
Sad je opet po 100-ti put poslao nes da ce poslat postom ali to je vec 40 puta reko..bio ja banan 100 puta il ne nisam nikoga prevario nikad a ti bacas lovacke i trazis nevolje...
Treba nac prijevoz i platit bengu i neku cugu pa cemo se zaletit ako se i dalje bude pravio pametan...U svakom slucaju solo nebum al kad dobijem mob nece mi bit briga za njega jer nebum ni razgovaro s njim a ako me sjebe i uskoro mi ne dode mob...e da mi tako nešto netko napravi isusa mi ako nebi sjeo u auto i došo mu na vrata..a sretno.
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Gle ispricavam ti se javno kaj se toga tice, mob nisam mogao poslati prije jer je bio do subote kod frenda u servisu, mob ti je poslan danas ujutro, mogu ti i onaj odrezak od poste slikat i poslat.
I nemoj mi pisat gluposti da sam gasio mob i slicno, mob mi je upaljen 0-24.
haha,Ja isto trgovo sa khidegom.Maske danas dosle.Svaka cast decku potrudio se i trud se isplatio a i cekanje je.Sto se tice isporuke.Radilo se o maski.Maska cak brijem da je origigi kak izgleda.Bez ikakvih gresaka.Sto se tice tipkovnice isto odlicna.Nista nije napuklo.Mozda je tebi to neka greska bila??Svakako khideg hvala i preporucujem vam ga.
trgovao sa clanom "dubrava"... sve 5! dogovorili se, nasli i rjesili, sve u brzom postupku... i jos popricali malo![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Poslovao sa druškanom _ivo_-m. Iznimno zadovoljan. Čusmo se, dogovorismo, rješismo telefon.![]()
potpisujem se ... maska = 10/5 izgleda da je origigi izgleda savršeno (iako bi poklopac kamere mogao ipak bolje dihtat) a što se tipkovnice tiče čim sam ju uzeo u ruku otpala je tipka za kameru (ona bočna) = 1/5 ali sa srebrnim tipkama(original,otprije) i crnom maskom mobitel zbilja izgleda unikatno a opet kao original - šteta što od iste firme nisu i tipkovnice ali sve u svemu više nego zadovoljan krajnjim ishodom....poslovati sa khidegom (ko već dosad nije skužio...)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
imatic,
dogovorili prodaju njegovog tele 2 broja , ja uredno uplatio on uredno poslao sve kako je rekao ....
Sigurno preporuka za suradnju 10/10
![]()
0977901005
takoder sve OK sa Aureus-om
11/10 PREPORUKA
iPhone 5s 16 GB
Kupoprodaja sa Vatrogascem prošla odlično, dogovorili smo se do najsitnijih detalja, čovjek je stvarno OK. I da kažem onim nevjernim Tomama, slanje robe busom jako dobro funkcionira, expres međugradska dostava uz minimalne troškove prijevoza, ponekad bez ikakvih troškova, pa vi sad plaćajte HPexpres i ostale pizdarije koji natovare troškove po visini otkupnine. Sve vam to može Vatrogasac potvrditi.
evo, danas trgovala s reno666...sve proslo 5
jedino sam ja to sve malo odvuklanisam imala previse vremena ovaj tjedan...
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Poslovao sa članom Renci,sve 5,svaka preporuka.
trgovao sa clanicom tutlek
onak, za 4...
malo me zeznula za dan nalaska, ali na kraju sve ok proslo
![]()
Važno je da se trguje
Trgovao sa članom ziginjo, čuli se, odmah se našli, obavili razmjenu u roku keks - s moje strane sve 5+ i svaka preporuka!!!![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks