i like it!
čak mi je i ova crvena lijepa, puno je bolja od one na k610.![]()
i like it!
čak mi je i ova crvena lijepa, puno je bolja od one na k610.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
super mob...lijep je samo sto su mu mogli staviti AF i blic(svjetlo)
da, ali ima blic...![]()
.
gdje?
![]()
.
u mislima![]()
@Nijala, oprosti jer smo se krivo sporazumjeli, ja sam mislio da velis za w850...
@Mrcina, rekao sam 'ima i ovaj' i pritom mislivsi na w850...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Lijepo izgleda...nema šta...posebno ona dodatna opremica.
A neke konkretnije karakteristike?
imaš ih ovdje
.
Thnx...nije mi se dalo tražit..tekma je.Sviđa mi se jako dizajn..opet ova new verzija walkmana što je super.Samo nek se više maknu od tih 2mpx-a
mob je onak...odličan i sve to stoji al to odvajanje mi je stvarno već potpuno glupo...ako netko želi mob sa dobrom kamerom i glazbenim mogućnostima...nemre na se...jer u se imamo samo w810 sa AF(od novijih modela-sve nakon njega nema-ugl sve)...
Pustimo se sada k800 i ostalih usporedbi.
Meni se jako svida ekran 2 inches..jako dobra stvar.Posebno jer mobitel u playeru prikazuje album art pa je veličina ekrana od iznimne važnosti.
slažem se...to je potpuno točno btw meni je to besmisleno to razdvajanje al ...nisam ja tu da sudim
2 inca a reza 176*220, pa zasto nisu stavili ekran od k800/w850 u njega pa da bude kompletan mob?![]()
zato kaj sad stavljaju i mobove malo slabije a i cijenom pristupačnije...nije da bi im bila razlika no ono...
A to je walkman..očito se išlo na veličinu zbog svih đinđi minđi funkcija koje se vrte dok je player aktiva..pa je razumljivo da je reza ostala u drugom planu.
Da, imas pravo jer su stavili i kameru bez AF, blica te low rez display samo da mob bude pristupacan cijenom...
Ovo razdvajanje je malo blesavo ali sta ces, to je njihova politika...
al ,poguće da izgube popularnost koju su stekli...nokia napreduje,elđi takođedr a ni zamzung ne zaostaje...sve se vrti oko para...
Bookmarks