u biti reklama nije loša, doduše malo je prenapadna. kužim žene ak se bune, da je jedan lik u pitanju ne bi se bunile. davnih godina su tak zabranjivali "benettonove" reklame.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
al zato na našim televizijama ima tolko idiotskih reklama.....(i domaćih i stranih)gdje baš od nas pokušavaju radit idiote. zakaj se tu nitko ne buni. žene bi se trbale bunit na to kaj ih se hoće prikazat kao najveće smrdljivice na svijetu, a pogotovo potenciranje onih "neugodnih mirisa" kad je mjesečnica u igri.
a svakom drugom reklamom za kućanske preparate naprave od njih glupače.
![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 14-03-2007 u 22:43
Sljaka!
Što bi rekli za ovu:
ili ovu:
(editirao sam sliku.. da nebi bilo onih koji se bune..)
![]()
gornja je dobra, a donja je madrfakr pisofšit.![]()
Sljaka!
I donja je fora; koliko je bila šokantna, nije neukusno napravljena. Što da je umjesto frajera prikazan i kip muškarca sa kitom; nitko se nebi bunio, a opet, efekt nebi bio isti niti bi se o tome pričalo..![]()
ne ne , dobra je al je meni gornja ljepša.svaka liku čast, on je to na ku... zaradio.
među nama nema takvih.
Sljaka!
Fakat me iznenađuju raznorazne egzibicije modnih kreatora!
Pa čak i modernih umjetnika. Npr. onaj što je kao izložbeni eksponat izložio pisoar i ušao u legendu. Ili pop-art.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni ta reklama uopšte ne izgleda pretjerano šokantno. I riba je dobra. Zabranom su samo još više pobudili pažnju za D&G. Svaki publicitet je dobar.
@diaboliq: prva je lol - gdje to nađe?![]()
Bookmarks