Vidio sam to...kao silovanje...fora![]()
Vjerojatno ste već čuli... Mislim, prestrašno nešto. Ne reklama, da me se ne shvati krivo, nego idioti koji cenzuriraju. Da, volim Stefana i Domenica, sviđaju mi se njihove kreacije, njihov stil i njihove reklame. Sviđaju mi se više od Gaultiera, više i od Valentina.
Mene "jake" reklame ne smetaju, ali mogu shvatiti da bi nekog mogle smetati, i samim time mogu shvatiti (iako ne uvijek i opravdati) povlačenje takvih s panoa. Ali ovdje su stvarno pretjerali - ovaj je plakat među top-10 reklama po broju ljudi koji su se bunili. Haloooo!? Najbolje da se ponovno odredi da najkraće haljine moraju biti 10 cm ispod koljena, da nema uskih košuljam i nedo' Bog da neka cura obuče nekakvu usku majicu, a pogotovo bez grudnjaka.
Kuda ide ovaj svijet, meni stvarno nije jasno...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Vidio sam to...kao silovanje...fora![]()
Žene širom svijeta su šokirane!!!!!!!!!!!
A i poneki muškarac!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=msnPt3ylG7M
Nema žene koja se nebi mjenjala sa tom manekenkom!![]()
Ako poslušate komentare "između redova"!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma svi ti modeli, sve je to anoreksicno... Bolje kad cura ima malo vise nega kad nema... (moje misljenje)
A kad pogledas i likove, nije bas da jedu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Vjerojatno zbog moralnih, etičkih, seksističkih i inih zakona je zabranjena.
Fakat na slici djeluje kao možebitno brutalno silovanje...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma to same kosti, nemas za sta ni uhvatiti... BEZVEZE
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
koja noga![]()
![]()
vauuuuu
žena je totalno jestivamalo je suhonjava, ali ajde.. noga joj je jestiva
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Blesavo,nema veze na što reklama možda aludira (to ionako ovisi o percepciji svakog pojedinca). Mislim da se ovime guše i sloboda izražavanja (jedan od osnovnih postulata demokracije i modernog svijeta) i umjetnička sloboda fotografa i ostalih marketingaša iz D&G. Reklama ne prikazuje ništa ilegalno ili eksplicitno uvredljivo. Stvarno mi idu nak***ac dežurni licemjerni dušebrižnici
E, moj Balkanac. Pa živimo u svijetu koji, izgleda, počinje propadati (mislim ono-u Biblijskom apokaliptičnom smislu). Sve te demokratske slobode se polagano stavljaju pod povećala, zakonski se tretiraju itd. Bojim se da kroz koju godinu neće ni biti sloboda kakve smo mi mislili da demokracija donosi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Viš viš, nisu svi balkanci - balkanci
Baš to, na reklami ima manje golotinje i seksa nego na hrpi drugih koje kruže.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Kad se sjetim one ode neukusu,reklame za neki sladoled od prije par godina gdje neka manekenkica drži čokoladni prutić u gaćama,i to bi valjda trebalo poslati poruku da je sladoled ukusan kao p***a... Ma daj molim te. A ovakvo nešto,sa prikrivenom umjetničkom porukom,zabrane...
Iskreno, meni je reklama odvratna. I to ne zato kaj predstavlja to što već vele da predstavlja, već samo zato što je jednostavno odvratna.
Možda ima veze s tim što ne volim baš gledati namašćene polugole muškarce... but that's just me. A tko voli nek izvoli... takvima je sigurno reklama dobra...Za BD-a mi je jasno da mu se sviđa.
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 13-03-2007 u 00:39
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Možda se reklama nekome ne sviđa (meni je OK), ali to je sve dio marketinga...jednostavno su u D&G-u htjeli napraviti upadljivu reklamu koju će ljudi zapamtiti i koja će ih asocirati na D&G, a mislim da je cilj i ostvaren, samo da se nisu pobunili idioti...
Radije bi maknuo reklamu s rajčicama i Tomatom (jer time se isto krše ljudska prava, odnosno nije humano gađati ljude paradajzima dok telefoniraju![]()
![]()
), a ovu reklamu bi ostavio...slažem se s BD-om - kuda ovaj svijet ide!
![]()
Bom Chicka WahWah
Ja ne kužim zašto nekoga asocira na silovanje. Mene više asocira na običnu redaljku![]()
Pa nije moguce da ne kuzite o cemu se tu radi![]()
Snimili su tu fotku, izvrtili par oglasa i onda sami pustili pricu o "brutalnoj i bezobraznoj reklami". Što su dobili? Upravo ovo. Na 90% foruma se raspravlja o njima, reklamu su (za njih besplatno) prikazali na milijunima stranica, i svi su jos jednom culi za D&G. There's no such thing as bad publicity![]()
Meni je prehebena reklama; totalno u njihovom stilu. Također mi je bio debilizam kad su digli frku oko Gucci reklame kad treba ima izbrijano slovo G dolje; po meni je odlična jer je toliko šokantna. Ovo joj nije ni do koljena po shock faktoru.
Čak mi je bila fora i ona od YSL za M7.![]()
Ma reklama im je odlicna jer je postigla cilj.
A kolko god reklama bila odlicna i kolko god ja love imao ne pada mi na pamet kupiti retail njihove "proizvode"![]()
![]()
Baš tako; reklama je postigla cilj - a to je ono bitno.![]()
Nisam neki pretjerani obožavatelj, ali imam par njihovih stvari koje nema šanse da nađeš kod drugih proizvođača; bilo po izgledu, bilo po kvaliteti. Drugačiji su od drugih, uspijevaju, a to valjda druge boli.
"Ništa ne uspijeva kao uspjeh"![]()
Bookmarks