evo premjestio sam ti post u odgovarajucu temu, pa pogledaj prvu stranicu
Kupio sam u ducanu K800 s verzijom software-a CXC1250210 , R1GB001 , 061129 , pa me zanima dal ima nesto noviji software za njega ? jer mi s ovim slike ne ispadaju nesto bajne ,nadam se da bi s novim software-om slike izgledale puno bolje.
Hvala unaprijed !!!
evo premjestio sam ti post u odgovarajucu temu, pa pogledaj prvu stranicu
iPhone 5s 16 GB
Mene samo zanima dal ima sta novog kaj bi bila bolja fotografija
nema, to sto imas je zadnji. a mozda uskoro izade neki novi sa J slovom, ne znam tocno ime
iPhone 5s 16 GB
napravljen update prvog posta sa novim firmwareom
iPhone 5s 16 GB
Upravo sam napravio firmware update (i to ne preko SEUS-a nego preko samog mobitela... znam, perverzan sam i lud), i stigla mi je verzija R1JG001.
Zasad na netu nisam uspio naci nista o tom firmwareu.
EDIT: zasad sam nasao ovo:
http://www.zedge.net/?p=forum&vt=28832-1
Koliko sam skuzio, ta verzija je dostupna samo za FOTA, a ne (jos) na SEUS-u.
Zadnji uredio ravilov : 13-03-2007 u 02:25
ima tu nesto o tome na zadnjoj stranici
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
i koja su poboljsanja u ovoj verziji?
iPhone 5s 16 GB
Je. Istina je. Ja imam temu XP lightning i mogu reci da radi puno puno brze. Cak i browsanje folderima u telefonu radi brze, recimo ucitavanje foldera gdje ima vise mp3 fileova itd...
Prije sa starijim softom, R1GB001, recimo na toj temi lightning kad bih osao u meni, trebalo mu je dosta vremena. kad se vratim nazad na "desktop" animacija bude usporena, sve dok se kao cijela ne ucita "ili mozda cache-ira" i onda radi u full frameu. Sad radi istog trena punom brzinom.
tema o kojoj govorim:
http://rapidshare.com/files/20860003...tning.thm.html
i onda jel se isplati nadograđivati ili nema nekih bitnih promijena?
Pa evo nedogradih ga i za sada ne vidim nikakvi pomaka...al valjda ce to izaci na vidjelo ....
evo upravo sam nadogradio T-mobile K800 sa R1KG001. vidjet cu sutra koje su prednosti![]()
iPhone 5s 16 GB
Bok ekipa,
danas sam pokušao napraviti update softwarea na k800. dođe do 94% i stoji, nakon toga mi napiše instalacija nije mogla biti dovršena. proba sam na nekoliko USB portova al ne funkcionira.
upalim mobitel ponovno kad imam samo engleski jezik, verzija soft'a R1KG001, EROM R3A022
pokušao sam par puta instalirat al uvijek javlja istu stvar. jel ima kakve veze stupanj kapaciteta baterije.
ja sam od frenda nadogradio ni on nevidi ništa novo...
Seriously?
Evo, moj K800 je vip...
Firmware mi je R1JC002, a EROM mi je R3A016...
Koliko sam skuzio, nemam nikakvih poteskoca.
A kad idem na update service, pise da imam najnoviji software.
Znaci sve ok ili? Je li postoji koji noviji?
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
-ne kuzim se bas u softver mobitela ali me zanima na k800 dali se moze novim softverom povecati snimanje videa sa 176 x 144 na malo vise?
imam na k800 cid52 red, je postoji koja mogucnost updateom preko seusa dobit cid49 ? ili mi netreba cid49 za rad s xs++om posto novi podrzava cid52?
opet ja.. skontao sam da nemogu radit s xs++om posto je mob cid52, a nevjerujem da che seus dat novij firm sa cid49.. nije logicno.
jel moguce odnjet u unlockera i da mi on stavi cid49 na mob? i dal mu ja moram dat firmware ili on to rjesi?
i zanima me koji je cid k810?
mora netko znat!
k810 je cid 52 a jaaaaako rijetko cid 51
For the hoven lands...
bok decki..moze netko za CID49 "R1GB001 CID49" flash fila mi link`at ...hocu ga sa XS++ na zadnju CID49 verziju flashati...![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Bookmarks