izasao novi firmware R8BA024
ne vidim koja su poboljsanja, ali cim saznam, pisat ce tu
evo i na topsony
http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=965
iPhone 5s 16 GB
Kod mene je softver R1ED001, nemam zamjerki, ne znam da li je ovaj novi (k800-cid49-r1gb001) toliko bolji da ga se isplati mijenjati?
Zaboravih: i ako ima negdje FS sa hrvatskim jezikom bio bih zahvalan..
Zadnji uredio imaticx : 28-10-2007 u 12:01
ubaci novi R8BA024
on fino radi ja nisam nasao zamjerke ali nisam ni uspio da vidim sta je novost u odnosu prosli
a cust fajl imas od starog ima i nas jezik normalno
upravo ubacih novi soft(R1KG001) sad nemam hr meni nego samo engleski.mob je kupljen u Tele2.moze pomoc!
Pa moras da skines FS sa hr jezikom, pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Pa kako si ubacio R1KG001??
preko update servicea koji sam skinuo sa SE stranice.
Mislio sam da si ga flashovao preko XS++
Ne znam, sam odluci da li mozes to da uradisali nije tesko, samo prati uputstvo i to je to.
To znaci da za MAIN R8BA024 moze ici FS i CUSTOM od R1ED001 kako bi dobio hrv. jezik?
Naravno da ne moze. MAIN i FS moraju biti iste verzije.
Mozda bi radilo i sa razlicitim verzijama, ali to je IMHO prilicno riskantno.
No ne kuzim zasto bi stavljao MAIN R8BA024 i FS R1ED001.
Linkove za kompletan R8BA024 za K800 (dakle MAIN, FS i custpack) imas u ovom postu.
upravo sam ga flashirao i sad mi je verzija softa R8BA024,ali opet nemam hr menu.
Jesi ga flashao softverom iz ovog posta?
Jesi 100% tocno pratio proceduru?
Ako je sve potvrdno, trebao bi imati HR menu, ne znam u cemu bi mogao biti problem.![]()
koju regiju izabrati od ponudjenih za hr menu?
edit:uspio sam!hvala svima.
Zadnji uredio Vepar : 02-11-2007 u 04:43
Regija je "\own_custpack". Zato i jesi uz MAIN i FS skidao i custpack.
Ali vidim da si uspio vec.
Kod mene je telefon CID 49![]()
Pitanje iz naslova- odnosi se na firmware koji ima na seusu- u. Nosio bih mob na servis pa bi stavio taj firmware- pa mi možda ne updateaju mob na cid53.
Ja mislim da je r1kg001, ali nisam siguran. Pa jel može netko potvrdit?
I, koji custom trebam stavit (jel može link)?
I jel ima netko iskustva da je nosio mobitel u mobis na popravak (sa garancijom, popravak- hardware- ski) i da mu nisu updateali na cid53 (ako nisu updateali, šta im je reko zašto da ne updateau?), naravno, mislim na nekog tko je nedavno nosio na popravak.
Hvala.![]()
Zadnji uredio georgy : 28-06-2008 u 14:02
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zabunio sam se- elektromagic (nešto sam čitao o nokiama- pa mi ostao mobis u glavi)
A jel znaš, jel je najnoviji na seus- u r1kg001?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Prema ovom popisu, zadnji FW za K800 na SEUS-u je R8BF003.
Ali mislim da se taj popis odnosi na genericku, nebrandiranu varijante FW-a, tako da za Vodafone ne znam...
Deckofi mene samo zanima koliko prometa prolazi za vrijeme updatea...
Sa ostalim sam manje vise upoznat![]()
Možda ravilov- mislim da je on jednom prilikom rekao da je updateo mobitel preko mobitela
Moglo bi biti oko 40- ak mb- pošto toliko zauzimaju skinuti main + fs.
Sad, ne znam jel preko update- a se na mob flasha samo main ili oboje.
Probaj pitat szk (iako ne vjerujem da će znat) ili, radije, sony ericsson call centar. Ali mi još nije jasno zašto bi ti, silom, update- ao preko mobitela (umjesto preko kompa)
EDIT: Nađoh link gdje je lik FOTA- om update- ao k550, kaže da je skinuo 1490kb?? Malo premalo. A ne znam, najbolje nazovi SE call centar ili preko neta pitaj (na SE stranici).
Bookmarks