Evo isprobao sam ga i mogu reći da je pisanje na njegovoj tipkovnici koma. Fulavanje je normalna pojava. Ova tipkovnica će tražiti porilično navikavanja pri pisanju. Možda će baš zato ljudi više koristiti stylus...![]()
Pa to niti nije prava qwerty tipkovnica. Čini mi se da je svaka tipka zadužena za po dva slova, a ne jedno.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo isprobao sam ga i mogu reći da je pisanje na njegovoj tipkovnici koma. Fulavanje je normalna pojava. Ova tipkovnica će tražiti porilično navikavanja pri pisanju. Možda će baš zato ljudi više koristiti stylus...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovo sa kamerom me baš čudi s obzirom da je UMTS a nema mogućnost videopoziva. Još više me čudi isti nedostatak kamere na W950 jer taj mobitel baš nije namjenjen poslovnim korisnicima.
bome dobro izgleda dobar dizajn a kamera a kome to treba(osim lili)
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
e di si ga probao ja bih uzeo cim dodjeIzvorno postao whiteboy
mislim da ga jos nema za kupit
jos je netko komentirao kameru sta ce mi kamera imam digitalac koji je jako upotrebljiv zbog svoje veličine i snima 6.1 a ne dva mp
DUKE II CMGSN
Koliko ce ovaj mob koštati?
Ma mob mi se dizajno baš i ne sviđa... Pogotovo pokušaj da naprave QWERTY tipkovnicu... Možda da su ostali na "normalnoj"... Al, kolko vidim, po funkcijama, mob je obličan... Jedino što nema kameru...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ićo
Meni je mob pravo "malo" ćudo...i to mi je želja da ga nabavin....ja se nadam u skoro vrime.....pre dobar je da mi se i zavrtiod pogleda i pomisli...da ga imam...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Kad kupujes takav mob ne treba ti kamera. Podrazumijeva se da imas jos jedan. To je ujedno i moja ideja, zadržati E900 i kupiti taj ili W950Izvorno postao cvrlj50
decki mogu vam samo reci da je mob prejeben, sony i symbian su me jako iznenadili. a sto se tice qwertyahehe, to je druga prica - pisanje je ludnica - zbog cega? jer svaka tipka ima dvije tipke npr. Q i W si na jednoj tipci ali kada pises za Q stisces tipku u ljevi a za W u desno i tako za sve.... ima puno za pisati o njemu a ako nekoga zanima nesto neka pita dobiti ce odgovor a bio bih vam zahvalan na nekom softu za njega
![]()
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
Poprilicno zanimljiv mob... cak se i meni svidja iako sam dosta izbirljiv sto se tice izgleda mobitela, al ga naravno nikad necu kupiti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Mobitel izgleda odlicno no UIQ 3.1 je najgori OS koji sam ikada koristio, toliko bugovit i jednostavno... glup.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Stvarno, sta ti je napravio pa ga toliko ne volis?![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Par dana sa P990i ostavilo mi je neke psihicke i zdravstvene tegobe, vise puta sam proklinjao programere i Sony Ericsson zbog takvog polu-proizvoda.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
..............krivo....postano obris, obris
Zadnji uredio AutoXpert : 02-05-2007 u 19:16
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Evo da ne otvaram novi topick molim vas da odgovorite, naime moj mob M600 ima 900 Mili Amper bateriju, postoji li jača i kojud a trazim, cijene? Baterija drzi 2 dana a mogla bi komodno 3 da imam pinku jače bateriju, please help!?
Navodno u M600 ide baterija iz K790, K800, K810, W300 i slicnih, a za njih postoji baterija BST-33 od 950 mAh.
E hebi ga to vec imam, htio sam jace, mislio sam da moze od P1...ona preko 1100...
EDIT:
Može li netko još jednu sitnicu pomoć. Naime kad stavim slike u MOB skonta sam da kad im napravim rezu 240x320 kako piše za ekran slike ispadaju malene i smišne. odnosno za kontakte su pixelaste i mutne...kad ubacim sliku 640x480 slika je kristalno čista? Sad me zanima koji je minimalac a da dobijam na memoriji da ne krkam bezveze dakle da imam optimum i kvalitet?
Proba sam istraživat ali mi je pa sistem pa sam sve izgubia...pls help
Zadnji uredio supertovar : 09-11-2007 u 01:02
ja ga imao...i nije mi uopće falila kamera...a što se tiće moba savršen dizajn...ekran također savršen..mob je za 5
Zadnji uredio Doctor HR : 10-03-2011 u 22:47
Zanimljivo... tko se to tamo poigrao s njime!?Inaće... imao sam par mjeseci i taj mobitel i jako mi se sviđao. Najviše kotačić onaj i qwerty tipkovnica ali eto prodah ga pa uzeo g700 koji to dvoje nema ali ima radio, kameru i led diode! Nešto takvog jednostavno fali opet da SE izbaci s androidom. m600 mi je super dizajn!
Samo da vas upozorim na gornji lijevi ugao ekrana... Tamo vam se nalazi ikonica koja se kod UIQ3 mobitela pojavljuje kada pregledavate slike full screenu... Tako da nista od toga...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
haha... ne može tebi n00b ništa kod UIQ3 promaknut! Na tren sam povjerovao kako je to moguće![]()
Bookmarks