zato sam i naglasio da imam v12![]()
zato sam i naglasio da imam v12![]()
Meni su u servisu stavili novi soft i baterija traje 3-4 dana . Kad sam ga kupio s original softom trajala je 1 dan maksimalno !!
Pozz,evo me zanima postoji li neki web pretraživač za EL 71 koji je BESPLATAN,tj. da kad ulazim u neku stranicu da mi ne skida lovu(ponajprije mi trebaju Google ili Yahoo). Imogu li ih prebaciti preko bluetoota.Ako znate za takav program,molim vas dajte mi link odakle ga mogu skinit na komp. THX.
Najbolja i još je besplatna: Oper Mini
Samo ova dva file-a staviš u folder pod nazivom Opera Mini i to sve skupa prebaciš u folder u mobitelu pod nazivom Aplikacije...
Opera Mini je besplatna, ali bez skidanja love kod ulaženja na stranice ipak neće ići...
Pozz,evo me zanima postoje li nekakvi programi za EL71(besplatni) tipa Photo Editor,Opera Mini i slično i odakle ih mogu skiniti.Dajte link.Hvala
Pogledaj malo u dijelu foruma za Javu, manje više sve one aplikacije koje rade za Siemense radit će i na EL71.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pogledao sam,nema ništa za Siemens,barem koliko sam ja vidio.
Znaš neki link?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo, nabavio sam svoj drugi EL71 i potpuno promjenio misljenje o tom telefonu! Za razliku od proslog koji se poprilicno klimao na ovom slide nema lufta ni milimetra, da ironija bude veca ovaj sad je rabljen godinu dana a onaj je bio nov!! Druga stvar je kamera, na ovom je jednostavno bolja -slike su ostrije, boje izrazenije, svjetlost bolje izbalansirana... Soft je na oba isti (t-mobile) tako da razlike nisu zbog toga. Ne razumijem kako moze bit takva razlika izmedu 2 potpuno ista mobitela!
Vjerojatno nisu sklapani u istoj tvornici. Treba imati na umu da kod izrade mehaničkih dijelova postoji određena tolerancija i da imate šanse da dobijete mob kojem su svi dijelovi napravljeni sa nultom tolerancijom ili onaj kod kojeg je maksimalna tolerancija i sve kombinacije između. Kod prvog sve ide savršeno, a drugi izgleda kao da će se raspasti. I to bez obzira na starost.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo malo offtopic, naišao sam na zgodnu reklamu za EL71 na YouTube-u namjenjeno za istočno tržište:
http://youtube.com/watch?v=nGgqlHgaJOg
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Je, taj je bio. Ma nema veze, zamjenio sam ga bio za d600 nakon par dana. Mislio sam da je to normalno ali sad vidim da je ovaj skroz cvrst sto je zapravo rjetkost medu kliznim mobovima, bas se ni milimetra ne mice ni otvoren ni zatvoren!
meni se taj slide mehanizam nimalo ne klima, nema ništa lufta...ali ima jedna stvar koja me užasno živcira...stražnji poklopac
Mater mu *****, ima milimetar viška na jednoj strani, na ljevoj strani di je kamera ne leži kako treba i ima malo lufta pa klapa kad se zajebavaš sa njim...možda sam picajzla ali mi ide na živce...pari da će se raspast...a i ona boja na poklopcu...par puta mi je ispa i jednostavno otpadne komad one crne boje di je udarija i ostane bilo...a baš se lipo vidi na crnom poklopcu...kako me živcira to![]()
Još nešto me zanima u vezi updatea...
Imam v12 i ide mi na živce kod gledanja videa šta kod primljenih videa uvik u početku zašteka pa onda nastavi...ili kad sniman video neovisno bija in na memoriji telefona ili na kartici uvik šteka svakih par sekundi...živcira mi i dođe mi da ga o pod tresnem...jel se ti dešava i na novijim verzijama softa...bi li se popravilo novom verzijom fw-a?
Ovaj sad je super! Onaj pokazivac signala treba jednostavno ignorirat, doma di svi mobovi imaju pun signal ovaj padne na 3/5 crtica ali to ne utjece na kvalitetu zvuka ni najmanje, zapravo cistiji je nego na kg800 a tamo di drugi imaju jednu crticu i ovaj ima jednu i moze se obavit razgovor...
Znaci isplati se napravit upgrade softwarea? Vidim da na onoj ceskoj stranici ima i v.45, jel to najnovije?
Evo me zanima do koliko MB EL71 prima micro SD kartice?
Ja sam u njemu imao 256MB jedno vrijeme, sad neznam do kolko prima, mislim da bi 512 trebao primat bez problema.
1GB mislim. Imas na stranom orig. forumu od benq-siemensa taj podatak. Sjecam se da sam citao prije 5-6 mjeseci...
Bookmarks