Imam el 71,jako zadovoljna njime ako ima netko nekakvih pitanja vezanih za taj mob ili drugi nudim help!Shoot![]()
Imam el 71,jako zadovoljna njime ako ima netko nekakvih pitanja vezanih za taj mob ili drugi nudim help!Shoot![]()
Zadnji uredio chiraz : 25-09-2006 u 16:15 Razlog: tema je tematska,da se stavi pod siemens
jel mozes nabrojati koje su mu mane, sta ti se ne svidja?
Malo mi je spor,slike bi mogle biti bolje i zao mi je sto ne dolazi s usb kablom i transhflash karticom kao vecina mob-a danas,barem s jedim od tog.Ostalo mi je sve dobro pogotovo jer sam nasla u crnoj boji
chiraz, imam jedno pitanje..
gdje se mogu kupiti USB kabl za EL 71 (imam ga i ja) i memorijska kartica?
nisam ga kupila ni u vipu ni t-mobile, nego sam ga dobila izvan paketa..isto je crni![]()
da li mozda znas kakve su cijene kabla i kartice?
tnx
Transflash memorijske kartice imaš u Feniks Komjutori d.o.o.
Evo link
256Mb dođe 92,20Kn za gotovinu, a 512MB 149Kn, 1GB dođe 355,67Kn...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ico, puno ti hvala..
e da te još malo zagnjavim, jer se ja baš i ne kužim previše u te stvari
te kartice pašu na sve mobove ili treba kupit po nekim karakteristikama?
Imam mob već više od pola godine a ne znam iz njega izvaditi SIM karticu
Dakle, kako? Ne može se samo ravno povući zbog one kosine, a ako je izdignem mislim da bi moga puknit...Help!
noktom malo nadigneš gornji dio da izadje iz utora(ne boj se, neće joj ništa bit za to što ju malo saviješ), i palcem ju izvučeš van. vrlo jednostavno.
Pozdrav! Gledam vase komentare pa mi malo nije jasno, govorite kako baterija na el71 drzi 3-4 dana, a ja imam c81 i jedva izdrzi dva dana s time da je moja baterija 760 koliko se sjecam a za el71 570 mah, s time da el71 ima qvga ekran pa mi nije jasno....?
da drži 3-4 dana su lovačke priče![]()
meni drži dan kad ga se baš uhvatim pilat po cijeli dan, 2 dana normalnog korištenja, koji poziv, poruka, standardno čačkanje...
a zna izdržat i 3 dana kad ga koristiš samo za pozive i poruke...meni rekord...![]()
software v12![]()
zato sam i naglasio da imam v12![]()
Pozz,evo me zanima postoji li neki web pretraživač za EL 71 koji je BESPLATAN,tj. da kad ulazim u neku stranicu da mi ne skida lovu(ponajprije mi trebaju Google ili Yahoo). Imogu li ih prebaciti preko bluetoota.Ako znate za takav program,molim vas dajte mi link odakle ga mogu skinit na komp. THX.
Najbolja i još je besplatna: Oper Mini
Samo ova dva file-a staviš u folder pod nazivom Opera Mini i to sve skupa prebaciš u folder u mobitelu pod nazivom Aplikacije...
Opera Mini je besplatna, ali bez skidanja love kod ulaženja na stranice ipak neće ići...
Pozz,evo me zanima postoje li nekakvi programi za EL71(besplatni) tipa Photo Editor,Opera Mini i slično i odakle ih mogu skiniti.Dajte link.Hvala
Pogledaj malo u dijelu foruma za Javu, manje više sve one aplikacije koje rade za Siemense radit će i na EL71.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pogledao sam,nema ništa za Siemens,barem koliko sam ja vidio.
Znaš neki link?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo, nabavio sam svoj drugi EL71 i potpuno promjenio misljenje o tom telefonu! Za razliku od proslog koji se poprilicno klimao na ovom slide nema lufta ni milimetra, da ironija bude veca ovaj sad je rabljen godinu dana a onaj je bio nov!! Druga stvar je kamera, na ovom je jednostavno bolja -slike su ostrije, boje izrazenije, svjetlost bolje izbalansirana... Soft je na oba isti (t-mobile) tako da razlike nisu zbog toga. Ne razumijem kako moze bit takva razlika izmedu 2 potpuno ista mobitela!
Vjerojatno nisu sklapani u istoj tvornici. Treba imati na umu da kod izrade mehaničkih dijelova postoji određena tolerancija i da imate šanse da dobijete mob kojem su svi dijelovi napravljeni sa nultom tolerancijom ili onaj kod kojeg je maksimalna tolerancija i sve kombinacije između. Kod prvog sve ide savršeno, a drugi izgleda kao da će se raspasti. I to bez obzira na starost.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo malo offtopic, naišao sam na zgodnu reklamu za EL71 na YouTube-u namjenjeno za istočno tržište:
http://youtube.com/watch?v=nGgqlHgaJOg
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Bookmarks